Zoek op postcode

AGIN Pranger Gerechtsdeurwaarders

5 / 10.0
(1 stem)
Oude-Hoofdvaartsweg 1
9405CA Assen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0592390390
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@pranger.nl
52.9961376.535005
1 2.5 9 5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Debiteurenbeheer
Specialisaties:
Bedrijven
Incasseren

Reviews

Plaats een review
|
Let op de kosten. Dit bureau naait je op de kosten!
Waardeloos kantoor. Kosten kloppen niet, leugen bedrog en snel scoren. Echt schandalig.
Geen
Tot 5 maal aan toe hebben ze geprobeerd om een onjuist bedrag te innen. Oplichters
Waardering:
1.0 2.0
|
Bangmakerij
Een asociale deurwaarder die de hele branche een slechte naam bezorgt! Dit zijn de ratten van het vak! De eerste berekening die wij binnen kregen klopte totaal niet. Was gebaseerd op NIETS... O ja, gegevens van 17 jaar geleden. Blijkbaar verandert er bij deze mensen heel weinig in hun leven als ze dan maar aannemen dat alles nog hetzelfde is gebleven. Er is GEEN ENKEL onderzoek gedaan naar de rechtmatigheid van de claim van de eiser, die er dan ook NIET was. De eerste brief stond vol loze dreigementen en bangmakerij! Mensen, laat je niet gek maken door deze idioten, maar neem zelf een advocaat in de hand, EN DIEN EEN KLACHT IN BIJ DE KBVG! Van elke klacht hebben ze veel werk, ook als hij niet wordt toegewezen en voldoende klachten is de enige manier om dit soort criminelen te stoppen! De berekening van de kosten klopte ook niet. Die kunt u via de site van de kbvg controleren en die waren in ons geval ruim 100,= hoger dan het maximaal toegestane bedrag. Het ging om een vordering van ca. 3000,= Wij moesten even 600,= kosten betalen en ik las dat klanten sowieso 270,= 12% over het gerealiseerde bedrag moeten betalen. De eiser is dus sowieso 270,= kwijt. Als de inning zou zijn geslaagd nog eens 360,= en bij ons bijna 600,= Dat is even 1230,= verdienen aan een vordering van 3000,= oftewel een verdienmodel van 41% Dan zijn er echt wel betere manieren voor een eiser om zijn geld te krijgen. Netter, voordeliger en zekerder!
LOL, grapje zeker?
Agressieve brief, geen onderzoek, geen "samen lossen we het wel op" mentaliteit, maar gewoon even keihard scoren door bangmakerij en leugens! Op de site spreken ze over een mediator. Maar die is er waarschijnlijk helemaal niet, anders hadden ze wel voor die weg gekozen. Verdienmodel is ronduit schandalig crimineel.
Waardering:
1.0 2.0
|
Wat een schoften
Blijkbaar moet je echt een schoft zijn om bij een incassobureau als Agin te werken, geen greintje menselijkheid.
geen
Onbeschoft gedrag
Waardering:
1.0 2.0
|
PRANGER en NLAI ZIJN OPLICHTERS
GEEN en DAT IS GEEN UTOPIA
Leugens Ondoorzichtig Elkaar hand boven het hoofd houden Geen antwoorden Geen eerlijkheid Beloften niet waarmaken Valsheid in geschrifte Smaad Laster Smaadschrift Schelden Dreigen Chanteren Stelen Fraude Dwang
Waardering:
1.0 2.0
|
rekenen zich rijk
Pranger "werkt"samen met het NLAI , the place to be als je je ex een behoorlijke poot uit wilt draaien en echt niet meer door een deur wilt. Voor een zaak 4 verschillende bedragen met 3! verschillende dossiernummers gekregen . Hun rekenmachine is omgeruild voor een telraam die net verder telt dan 8. Houden geen overzicht bij van wat er openstaat / wat er al geincasseerd is. De communicatie is ronduit slecht te noemen , zowel tussen het nlai en pranger (zelfde bedrijf) zie google. Als tussen de eiser ,deurwaarder en de schuldenaar. Ze willen zelf het geld binnen 2 dagen hebben ,de brief is dan 14 geleden verstuurd . Hun eigen reaktie is nooit sneller dan 7 dagen tot zeker 6 weken ! Te woord staan kunnen ze helemaal niet wat ze zijn continu elders anders.
Geen ,snap niet hoe ze hun diploma hebben gehaald .
Zeer gebrekkige communicatie Hanteren voor de zelfde zaak meerdere dossier nummers. Noemen verschillende bedragen met een verschil van 500 euro !!
Waardering:
1.0 2.0
|
Flexibel en snel
Per maand leveren wij meerdere opdrachten aan bij Agin Pranger en deze worden steeds snel en goed uitgevoerd. Ik kan mij totaal niet de slechte recensies op deze site. Mogelijk hadden deze mensen een onjuist verwachtingspatroon? Een opdracht voor betekening, wordt binnen een week uitgevoerd door Pranger, waarna uiteraard een factuur volgt voor de geleverde diensten. Over de prijzen heb ik niks te klagen. Mijn ervaring is tevens dat Pranger een flexibele en laagdrempilige organisatie is. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen- en opmerkingen en komen afspraken goed na. Zoals meneer of mevrouw van 31 december 2010 aangeeft, dat hij hoge kosten heeft moeten maken. M.i. is het ook niet meer dan logisch, wanneer een client zelf de zaak terugtrekt, hij de kosten daarvoor dient te voldoen. In een vergevorderd stadium, zullen deze inderdaad hoog zijn, denk aan griffierechten, explootkosten en leges, maar bij veroordeling worden deze vrijwel altijd verhaald op de schuldenaar.
- Snel - Flexibel - Laagdrempelig - Kundig
- Tot nu toe niet ondervonden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Werken ook in opdracht van onbehoorlijk bestuurde overheids instellingen
Sluit me helemaal bij voorgaande beoordelingen aan.
Geen
Onbehoorlijk gedrag. Ik overweeg nog een klacht in te dienen bij http://www.kbvg.nl/
Waardering:
1.0 2.0
|
Pranger Parasieten
Pranger gerechtsdeurwaarders zijn viese parasieten die enkel ten koste van anderen hun geld verdienen. Rekenen ook zo'n beetje 20 % rente per jaar. Onvriendelijke bejegening naar opdrachtgever en debiteur. Niet mee in zee gaan.
Zijn er niet.
Agressieve benadering
Waardering:
1.0 2.0
|
rentetrekkers
Pranger AGIN, een deurwaardersbureau die graag zaken aanneemt om voor hun zelf geld aan te verdienen waarbij de al gedupeerde klant aan het lijntje wordt gehouden en van af het begin onvolledige informatie krijgt over de gang van zaken en kosten. Er werdt mij niet verteld dat de provisie van het bureau ten laste kwam van mij en niet te verhalen was op de wanbetaler. tevens werdtmij toegezegt dat de betekening binnen 2 weken zou worden betekend wat in totaal meer dan 1 maand duurde voordat hij werdt betekend. 1 Week na de betekening werdt ik gebeld door de incassomedewerker dat de debiteuren niet reageerden en dus ook geen betaling hadden gedaan. De mogelijkheden voor beslag en de kosten die ik dan eerst zou moeten voorschieten werden mij uitgelegd en dat betekende dat de kosten boven de baten uitstegen. ik heb de incassomedewerker gevraagd nog niks te ondernemen omdat ik zelf eerst bij de debiteuren langs wilde gaan om hun op de feiten te wijzen. Deze debiteur vond het zeer vervelend dat ik hun tot 3 keer lastig viel dat ik de toezegging kreeg dat ze binnen 2 dagen aan de deurwaarder zouden betalen. Ik heb meteen de incassomedewerker geinformeerd en daarbij verteld dat ik het zelf wel heb moeten doen omdat ze van de deurwaarder zich niks aantrokken. Binnen twee dagen werd er betaald en kreeg ik gelijk een brief van de deurwaarder waar in stond wat dekosten voor mij waren en dat die zouden worden verrekend. De debiteuren waren met 2 personen en hadden 2 auto's en er werd 3x het kenteken opgevraagd (voor 2 auto's)a 12,14 euro 6x werd er ifo bevolking opgevraagd (voor 2 personen) a 7,00 euro. Hetgeld datal een aantal dagen op de rekening van Pranger AGIN staat wordt voorals nog niet uitbetaald omdat ze er rente mee willen trekken. En als ik de incassomedewerker hier over bel krijg ik een grote mond en wordt mij verteld dat ik niet de enige ben en dat ze duizende betalingen moeten doen en dat ik pas over een week over mijn eigen geld kan beschikken. Nooit weer zullen deze deurwaarders weer wat aan mij verdienen!!!stelletje rentetrekkers zijn het! Mischien moet ik een ander deurwaarders kantoor in handen nemen om mijn eigen geld bij dit wanbetalers kantoor te innen!
GEEN.
Onvolledige informatie verstrekken. Rentetrekkers. Grote mond geven aan de klanten die wachten op hun zuurverdiende geld. Zelf het minimale doen voor de centen die ze willen verdienen. Meerkosten opschrijven dan ze werkelijk maken.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Gerechtsdeurwaarderskantoor Wielens & Lamberts(7.2/10.0)1.9km
Assen - Brink 41
 
 

Plaatsen in de buurt

Donkerbroek - Gasselternijveen - Groningen - Haren Gn - Marum - Nieuw Buinen - Nieuwe Pekela - Stadskanaal - Uffelte - Veendam
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau