Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
CBAI BV

CBAI BV

3.2 / 10.0
(2 stemmen)
Postbus 1045
8001BA Zwolle
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 08800071500
Fax: (+31) 0880071501
Website:
2 1.6 23 3.2
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

HET CBAI IS ER VOOR U OM:

- achterstallige partneralimentatie te incasseren;
- achterstallige kinderalimentatie te incasseren;
- achterstallige kosten en/of bijdragen te incasseren;

Ook kunt u ons inschakelen als er na de scheiding nog financiële afwikkelingen zijn overeengekomen c.q. bekrachtigd zijn welks nog niet zijn afgeregeld.

Wij kunnen de incasso ter hand nemen op mensen die woonachtig zijn:

- in Nederland
- in Vlaanderen (België)
- op de Nederlandse Antillen - Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius & Sint Maarten
- en op Aruba

Kenmerken

Diensten:
Incasseren van achterstallige alimentatie

Reviews

Plaats een review
|
na 2 jaar nog geen geld en echtscheidings papieren weg
na 2 jaar nog geen cent gezien wel betaalt ben nu met lbio bezig maar zonder mijn papieren kom ik ook nergens en het nadeel dadelijk andaer half jaar almitatie weg wat corupt
Waardering:
1.0 2.0
|
Fraudeurs ten top
Het CBAI heeft een paar jaar geleden alimentatie voor mij weten te innen in het buitenland; was een vak apart. Maar toen het uiteindelijk op betaling via de deurwaarder uitkwam, hebben ze belachelijk veel geld achterover gedrukt. Op mijn herhaaldelijk vragen om een specificatie van de kosten kreeg ik geen antwoord. Daarna waren ze niet meer bereikbaar, niet telefonisch, per mail. Mijn eerste grosse hebben ze nog steeds, maar ik heb inmiddels een tweede gekregen van de Rechtbank. Ik hoop echt, dat ze nu aangepakt worden en gestopt worden met hun frauduleuze praktijken. Lekker makkelijk om geld te 'innen' bij een groep, die het al moeilijk heeft. En daarna niet meer te traceren zijn? We moeten met zn allen alles op alles zetten om hen aan de schandpaal te nagelen.
nihil
teveel om op te noemen
Waardering:
1.0 2.0
|
CBAI maakt nog iedere dag slachtoffers
Op het Meldpunt Gedupeerde CBAI melden zich nog iedere dag nieuwe slachtoffers, het zijn er nu ruim 70. Sinds augustus zijn ze telefonisch niet meer te bereiken, het postadres is opgeheven, zijn gewoonweg onbereikbaar. Helaas wordt er nog wel steeds alimentatie door ze geint. Maar klanten ontvangen al maanden niets, behalve hoge rekeningen van deurwaarders en dossierkosten. Ook dit klopt niet want deze kosten zijn al bij de alimentatieplichtige verhaald. Conclusie: CBAI niet doen, je wordt er alleen maar armer van en door dat ze je originele grosse in handen hebben kun je ook de incasso voor je achterstallige alimentatie nergens anders meer onderbrengen. Wat weinig mensen weten is dat je helemaal niet afhankelijk bent van het CBAI of LBIO. Met je originele grosse kan ieder willekeurig incassobureau overgaan tot inning en dit met 5 jaar terugwerkendekracht.
Géén, alleen maar mooi woorden die ze niet nakomen.
Ze incasseren maar betalen niet uit aan client. Ze doen helemaal niets en laten alles op zijn beloop waardoor achterstand oploopt. Ze sturen hoge rekeningen zonder iets te doen en als je eenmaal betaald hebt verneem je nimmer meer van ze. Ze houden je originele grosse, waardoor je je incasso nergens anders kan onderbrengen. Maar het gevaarlijkste is nog dat diegene die in bezit is van je originele grosse ongevraagd misbruik kan blijven maken en kan blijven incasseren zonder dat je ooit een cent ziet.
Waardering:
1.0 2.0
|
CBAI is waardeloos
ook ik ben de pineut van het CBAI. mooie website met mooie woorden. maar trap er niet in. er is geen contact met hun mogelijk. ongelofelijk dat je zo met mensen om gaat. wij hebben het geld hard nodig en komen door het stomme CBAI nu in de financiele moeilijkheden. Meneer Boltjes wat is dit in godsnaam voor een bedrijf dat je runt. rond uit slecht. Mensen die een bedrijf zoeken die alimentatie innen ga NIET met het CBAI in zee, maar kies voor het LBIO. maak niet de zelfde fout als ons allemaal.
GEEN 1
Het hele bedrijf is een minpunt.
Waardering:
1.0 2.0
|
ook opgelicht
CBAI heeft mij op hoge kosten gejaagd zonder daarvoor duidelijk vooraf te waarschuwen. Het heeft mij ruim 1200 euro gekost aan dossier en deurwaarderskosten en heb nog geen cent alimentatie ontvangen. Op de vraag mij de orginele grosse retour te zenden zodat ik bij LBIO nieuwe procedure kan starten wordt niet gereageert.
Waardering:
1.0 2.0
|
Schofterig
CBAI doet helemaal niets voor je. Ik wacht al ruim een jaar op mijn eerste geld. Je krijgt wel een hele hoge rekening van ze. Telefonisch kan je ze niet benaderen en op post en mail reageren ze niet. Het lijkt wel of ze van de aardbodem zijn verdwenen de laatste maanden.
Het is 1 heel groot min punt
Waardering:
1.0 2.0
|
opgelicht..
Ook ik ben opgelicht door cbai..probeer nu stappen te nemen tegen ze,en hoop dat ik het ontvangen geld alsnog krijg. Nu ze bij het cbai in de gaten hebben dat ze "betrapt"zijn willen ze van mij geld!! Daar spoort echt iemand niet helemaal of kan ik beter schrijven helemaal niet!
geen
teveel
Waardering:
1.0 2.0
|
geen reactie op mail
Ook ik ben al een jaar bezig vanaf oktober en heb nog geen cent mogen ontvangen vanaf april vraag ik elke maand hoe de vorderingen zijn, maar krijg geen antwoord en de telefoon word niet opgenomen.Ik ben er overspannen van,nog meer ellende.
Dit kunnen ze mensen niet aandoen het is toch al zo moeilijk.
Waardering:
2.0 4.0
|
Voordeel van de twijfel??
Misschien zijn het geen oplichters maar door hun zeer on-professionele aanpak veroorzaken ze meer ellende en frustratie voor mensen in een toch al zo haggelijke situatie! Ik wacht ook nog steeds op voortgangs berichten en natuurlijk...op het door hun ontvangen geld!
geen
teveel
Waardering:
1.0 2.0
|
meldpunt incassofraude
Het is van groot belang dat alle gedupeerde zich melden op het meldpunt incassofraude om gezamelijk in actie te komen, middels deze link kom je op het forum: http://incassofraude.actie-forum.com Na je aanmelding en berichtje zal dan zo spoedig mogenlijk contact met je worden opgenomen
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen reactie
Alles is op papier rond en nu wacht ik al een maand op het geld. Telefoontjes worden niet opgenomen, op de mail word niet gereageerd, en per post krijg ik ook geen reactie. Ik heb een advocaat ingeschakeld.
w
v
Waardering:
2.0 4.0
|
meldpunt incassofraude
Met deze mensen komen we geen stap verder, meld je aan op het forum. http://incassofraude.actie-forum.com
Waardering:
1.0 2.0
|
Opgelicht door CBAI
Ook ik ben de dupe geworden van het CBAI, maandag heb ik een afspraak bij de politie om aangifte te doen van oplichting. Rechtbijstand gecontacteerd. Met mij zijn ze nog niet klaar, laat het er niet bij zitten
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters zijn het
Zijn zeker oplichters, denk niet dat we nog een cent zien . Ik roep op iedereen die hier een recensie geplaatst heeft contact met mij op te nemen .Zijn meer te weten gekomen. nogmaals mijn e-mailadres is dennis_woman@hotmail.com.hoe meer mensen zich melden des te sterker staan we.
geen
teveel
Waardering:
1.0 2.0
|
Pay back time
Waar zouden ze zelf nu te incasseren zijn?Iemand tips en suggesties om hier op grote schaal iets aan te doen????,ben nl zeer zwaar gedupeerd door deze 2 personen
Waardering:
1.0 2.0
|
Honden zijn het
Na 3 maanden wel gestort te hebben, word er momenteel op geen enkele wijze nog contact opgenomen.........Dit is een malafide organisatie.........er zit niks anders op dan aangifte te doen tegen dit bedrijf......
0
Alles, maar dan ook alles, helaas hebben ze nu de verkeerde genaaid...........it's payback time
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Deze mensen houden je aan het lijntje, incasseren wel maar betalen niet uit. Net de adreschek gedaan, en wat blijkt...het kantoorpand staat te huur, dus met de noorderzon vertrokken, die hufters. Ik roep iedere klant op om aangifte te doen en het contract te beindigen
geen
te veel
Waardering:
1.0 2.0
|
cbai gaat er met ons geld vandoor
geen een
Dhr Boltjes gaat met ons geld op vakantie. Iedereen oproepen die ook gedupeerd is zich te melden.E-mailadres is dennis_woman@hotmail.com.Ik geef ze 2 dagen de tijd om geld op mijn rekening te storten anders juridische stappen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer slecht bedrijf
nix
Hele werkwijze
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichting
CBAI liegt alles bij elkaar,nemen telefoon niet op,beantwoorden mails niet,geven iedereen de schuld,maar blijkt dat ze zelf geld al lang binnen hebben.achterstand van 16 maanden is geen uitzondering!Advokaat nodig om ze aan het werk te zetten,resultaat meer kosten dan er binnen komt. Schandalig bedrijf!!!!
Helemaal nix
Hele manier van werken
Waardering:
1.0 2.0
|
cbai flut !!!!
Ik ben ook klant van het cbai al enkele jaren.De eerste jaren betaalde zij keurig op tijd ,maar de laatste maanden moest ik steeds maar bellen om mijn geld te krijgen,steeds ander smoesje. Ex betaald op tijd maar van hun hoor je niks. de Alimentatie van aug. heeft mijn ex al op 28 juli naar cbai overgemaakt. Toen had het cbai vakantie. kon je alleen contact vis e-mail of schriftelijk. Telefonisch kun je hun niet bereiken . nu ook niet meer via e-mail.Alleen maar schriftelijk.Nou dat schiet lekker op.We hebben nog steeds van aug. niks ontvangen.Het interessert hun blijkbaar niks dat je door hun in de problemen komt. Je schakelt hun juist in om je alimentatie op tijd te krijgen en nu houden zij het vast.Maar het wordt je wel gewoon ingehouden door je uitkeringsainstantie,Mijn dochter kan hierdoor ook haar huur niet betalen. en ook ik kom in de problemen. Wat kunnen we hieraan doen om deze instantie aan te pakken en toch ons geld te krijgen.Reacties naar Dennis_woman@hotmail.com
Waardering:
1.0 2.0
|
CBAI doet helemaal niets
Eind vorig jaar ben ik in zee gegaan met het CBAI. De rede hiervoor was dat er naast allimentatie nog meer betaald moest worden door mijn ex. Nu zijn we 9 maanden verder en ik heb nog niet een dubbeltje mogen ontvangen. Contact met het CBAI lukt me niet. Er staat een antwoordbandje wanneer je belt aan en reactie op je mail krijg je niet.
Waardering:
1.0 2.0
|
cbai knudde!!!!
Ik ben klant van t CBAI en ik kan je vertellen ben niet te vreden Ik heb sinds dag 1 dat ik hun in de hand heb genomen geen 1e keer mijn geld op tijd gehad.Ik probeer ze nu al geruime tijd te pakken te krijgen telefonisch geen gehoor emails daar reageren ze niet op!!!Ik kan nu me huur niet betalen en hun maar rente trekken ik ben t zat!!!!
geen
alles
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau