Zoek op postcode

Centraal Invorderings Bureau B.V.

Centraal Invorderings Bureau B.V.

7.3 / 10.0
(10 stemmen)
Jan Leentvaarlaan 65-67
3065DC Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0104145444
Fax: (+31) 0104135466
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@cibincasso.nl
51.922464.5381
10 3.6728971962617 23 7.3
Gemiddelde waardering uit 10 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Centraal Invorderings Bureau

Het Centraal Invorderings Bureau profileert zich als het meest innovatieve incasso bureau. Door effectief gebruik te maken van e-mail, sms, telefonie, sociale media en huisbezoeken weten wij een bijzonder hoog rendement in het incassotraject te behalen.

De communicatielijnen binnen het CIB worden optimaal benut, ‘no cure no pay’ is onze standaard en wij werken debiteurvriendelijk. Met de CIB-webtool bieden wij onze klanten volledige openheid van zaken. Om het incassotraject zo aangenaam mogelijk te maken krijgt u een vaste contactpersoon die u het gehele proces op de hoogte houdt. Onze klanten ervaren onze diensten als zeer persoonlijk en transparant. Wij streven naar een duurzame en langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Wilt u ons incassobureau inschakelen? Maakt u dan een afspraak met één van onze accountmanagers of vraag onze digitale brochure aan.

Kenmerken

Diensten:
Betalingsvoorwaarden
Credit management
Debiteurenbeheer
Debiteurenbewaking
Debiteurenportefeuille
Faillissementen
Het geven van juridische adviezen
Het leggen van beslagen
Het opstellen van contracten en overeenkomsten
Het opstellen van levering- en betalingsvoorwaarden
Het uitbrengen van exploiten
Huurzaken
Incasso op basis van no cure no pay
Incasso van contributieachterstanden
Incassodienst
Incassoservices
Incassozaken
Internationaal incasso
Invordering
Kredietinformatie
Kredietwaardigheid
Overeenkomst
Pre-incasso
Rapportage

Reviews

Plaats een review
|
Inderdaad heel bijzonder en opvallend dat het gemiddelde cijfer niet veranderd :-(
Onbetrouwbare info
Geen
Wie gaan er dan schuil achter Trust Krediet Beheer - TKB - ???
Waardering:
1.0 2.0
|
Het maakt gewoon helemaal niets uit ==> het gemiddelde cijfer blijft op 7,3 staan
En van deze site zou ik me... als ik U was, dus niet al teveel aantrekken.
Nog niet gevonden --> en dus Geen.
Onbetrouwbare boevenbende.
Waardering:
1.0 2.0
|
Check, check en dubbelcheck
En ik doe er hierbij nog een keer een beoordeling 2 bij om te zien of dat uitmaakt voor het gemiddelde cijfer van 7.3
Geen => Geen zaken mee doen !
Malafide bende.
Waardering:
1.0 2.0
|
Raadselachtig trouwens waarom de gemiddelde waardering op 7.3 blijft staan !??
Let op! Lees de reacties goed door... een bedrijf kan zichzelf immers 10'nen uitdelen.
Geen
Malafide praktijken
Waardering:
1.0 2.0
|
Aanmelden bij ACM - Autoriteit Consument
Een aanverwant bedrijf is: XL Group Holding B.V. Bezoekadres Graafseweg 274, Unit 3.03, 6532ZV Nijmegen Ingeschreven onder KvKnummer 68262825 Enig aandeelhouder sedert 06-07-2017 (datum registratie: 10-07-2017) Bestuurder: XS Interactive Media LTD Bezoekadres 8, Devnya Street, Odesos Borough, Office 103, 9000 Varna City , Bulgarije Ingeschreven in Commercial Register of the Registry Agency (Ministry of Justice) Sofia, Bulgarije onder nummer 204293467 Zoals Hans op 29 nov. 2016 schreef: Vooral aanmelden bij ACM !!! (en waarom de KvK - Kamer van Koophandel - bedrijven niet beter doorlicht... is mij een raadsel).
Geen
Geef dit soort gasten geen kans... daar komt alleen maar ellende van.
Waardering:
1.0 2.0
|
Boevenbende - malafide praktijken
Let op ! Verwar CIB niet met het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden. Op de Jan Leenvaartlaan 65-67 in Rotterdam staan verschillende BV's ingeschreven die niet bepaald bonafide overkomen. Geen zaken mee doen ! Gelieerde bedrijven zijn onder andere: Consumer Recreation Services NV; Mempay BV; CIB, Centraal Invorderings Bureau; XL Group Holding BV; Gentlemans Company; XS Interactive Media BV; Fix Beheergroep BV; De Peuter Holding BV; Withagen Holding BV; Roman Roger Holding BV; Pemed BV Aan dit nummer te koppelen nr's zijn o.a.: 31854000818 31242069830 31104142424 (Mempay bv) 31850227217 (CIB) 31653458847 31614992740 31644252330 Geen zaken mee doen !
Geen
Houdt er bij de beoordelingen rekening mee dat een bedrijf zichzelf 10'nen uit kan delen... en plaats daar dus vraagtekens bij.
Waardering:
1.0 2.0
|
Meld deze boeven bij het ACM !!!!!
Het ACM is een organisaties die deze malafied bedrijven aan gaat pakken. (boetes tot 900.000 Euro. dus meld deze boeven aan !!!. ik heb het al gedaan !!!!
geen
heel veel
Waardering:
1.0 2.0
|
Zo hoor je geen INCASSO BUREAU te RUNNEN
gatver schijtbureau tuurlijk als er betaald moet worden ala maar op deze manier mensen hun portomonee leeg kloppen en ook nog hun dreigementen neerleggen terwijl ze der totaal niet op bevoegd zijn schandalig even een stukje uit een brief die hun hanteren als incasso bureau tot op heden is door u het openstaande bedrag nog niet voldaan zodat moet worden overgegaan tot dagvaarding door ONZE DEURWAARDE??????? het is een godvergette INCASSO bureu die niets mag dan alleen jouw even aan de orde te stellen dat je in gebreken blijft wat een lachertje o ja deze tekst gevolgd door beslag op uw roerende en/of onroerende goederen en op uw bankrekening en of girorekening de kosten hiervan bedragen minimaal 600 euro en zullen eveneens bij u in rekening worden gebracht pffffwahaha nee als er moet betaald worden dan moet dat maar je gaat niet gelijk dreigen stelletje achterlijke misbakksels en GERECHTSDEURWAARDE die onafhankelijk werkt dus niet in dienst is bij een incasso bureau komt daarna pas om de hoek kijken en die komt pas met een dagvaarding als die ook geen cent van je krijgt tja dan heb je pech want die is er wel bevoegd naar dus mensen tuurlijk moet je betalen als het terecht is maar laat je niet je porto leeg kloppen door deze misbakksels en anders klacht neerleggen bij het NVI want daar staan ze als aspirant lid dus ze moeten zich nog bewijzen als incasso bureau om bij de echte te mogen horen
0
10
Waardering:
1.0 2.0
|
CIB doodgewone oplichters
Ik wordt al een tijdje door deze oplichter(s) achtervolgd. Ze werken voor enkele bedrijven die zich bezighouden met internet oplichting (doen de incasso). Wordt gemaild en gebeld door deze oplichters en bedreigd maar ik zie ze graag een keer voor de rechter. In mijn ogen is dit gewoon een criminele organisatie en alle positieve reacties hier zijn door hun zelf geplaatst dus trap er niet in. Ik denk zelfs dat we dit als een criminele organisatie kunnen bestempelen.
geen
Alles
Waardering:
5.0 10.0
|
wat een ballen bedrijf
ongelooflijk wat een ballen bedrijf. vordering binnen gekregen die niet klopte, hierop meteen een aangetekende brief de deur uit gedaan met bezwaar. doen net of ze hem niet hebben gekregen, maar er is wel getekend door ene Koning die ook werkelijk bij dit bedrijf werkt. negeren dus bezwaren en laten er maar gewoon niets op weten terwijl ze dit wel wettelijk verplicht zijn gehoor aan te geven en in behandeling te nemen. ook de wettelijke incassokosten lappen ze aan hun laars en ze berekenen maar wat ze zelf willen verdienen. een incasso bureau dat zich dus alles behalve aan de regels houdt en ook nog eens zeer onbeschoft zijn, want normaal met mensen communiceren hebben ze nog nooit van gehoord. al met al geen bedrijf om over naar huis te schrijven dus dit moest maar eens gezegd worden. aan zulke bedrijven moet heel snel wat gedaan worden.
hadden ze die maar.
teveel om op te noemen.
Waardering:
1.0 2.0
|
pluspunt is minpunt
Wij werden verzocht 66 euro over te maken omdat een bestelling van 25 euro niet zou zijn betaald. Vele E-mails later hebben wij besloten maar te betalen. De feiten: het oorspronkelijke bedrag is aantoonbaar keurig op tijd door ons betaald maar niet aangekomen op de juiste rekening. In plaats van naar een oplossing te zoeken gaat men blind voor vordering, jammer. Jammer.
gaan voor resultaat zonder oog te hebben voor de oorzaak van het probleem.
het bovengenoemde pluspunt is ook gelijk hun minpunt.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede organisatie
Ik ken dit bedrijf als ondernemer en ben hier zeer te spreken over. Hebben voor mij al een aantal goede zaken verricht en hoorde dat hun goede naam was misbruikt. Kan deze partij absoluut aanbevelen bij andere organisaties daar ze goed en transparant werk leveren. Ik hoop nog jaren met hun zaken te mogen doen!
Betrouwbaar, duidelijke communicatie en erg effectief.
Sta soms minuutje in de wacht...
Waardering:
5.0 10.0
|
Nu ook als spook sms van dit buro!!!
Ik adviseer u allen om een klacht in te dienen bij Autoriteit Consument
Geen
Zie herboven
Waardering:
1.0 2.0
|
Opgelicht door CIB
Doe geen zaken met deze firma, 1 opdracht aangeleverd. Ze konden niks incasseren maar ik kreeg wel een nota van € 300 excl btw, of ik dat maar even wilde betalen.
geen
hoge verborgen kosten.
Waardering:
1.0 2.0
|
kijk en lees
Dit bericht komt in je spamfolder, dan gaat er toch een lichtje branden,toch? Even alles gecontroleerd en zag dat het mailadres niet klopte en het telefoonnummer niet. Wat in spam komt gaat de prullenbak in en klik nooit op een link. Stel dit bureau niet aansprakelijk, zij kunnen er niets aan doen, dat er een gek rondloopt die hoopt dat je geld stuurt. Het is ver uit mijn buurt en heb nooit wat bij wheekamp besteld. Dus: klik nooit op een link en neem geen telefonisch contact op.
Waardering:
5.0 10.0
|
phishing
Excuus voor de slechte beoordeling, ook jullie zijn slachtoffer. Ik heb geen ervaring met CIB
Waardering:
4.0 8.0
|
wat een schrik
Vandaag een mail gekregen van dit bureau. Heb de mail naar hun terug gestuurd en zag toen dat de twee in het mailadres misplaatst was. De mail toch verzonden maar nu ik al die verhalen hier onder lees weet ik nu dat dit een spook of fishing bericht is. Jammer voor de wellicht goede naam van een bestaand incassobureau. Ik vermoed dat zij hier wel aangifte van hebben gedaan.
Waardering:
4.0 8.0
|
MIsbruik van de goede naam van de firma. Heel actief op 7 mei die 'visser'!
Vandaag, 7 mei, blijkt mijn dochter die net 1 jaar geleden overleden is, een rekening lopen te hebben bij de Rabobank en vandaag gaat meneer Tuin daar €954,11 afhalen... Lugubere visser!!! Heb de mail doorgezonden naar de pc-crime-unit België.
Nu weet ik dat dit bedrijf bestaat en het blijkbaar goed werk levert
Geen gelezen
Waardering:
5.0 10.0
|
Ook wij hebben zo,n mailtje gehad
Ook wij hebben zo,n mailtje gehad met aankondiging van een straf rechtelijk onderzoek in naam van dit bedrijf. Ik ben er niet van gedient van dit soort mails aan mijn zakelijke adres ga dan dus ook aangifte doen bij de politie M.v.g Jolanda
Waardering:
5.0 10.0
|
Onterechte negatieve reviews
Dit incassobureau wordt misbruikt door cybercriminelen. Mensen, als je E-mails ontvangt, zogenaamd van dit incassobureau, gebruik je gezonde verstand. Incassobureau's werken niet met vorderingen per E-mail. En ga al helemaal geen negatieve reviews hier neerzetten. Cybercriminelen gebruiken de naam van dit bedrijf, net zoals ze ABN Amro, ING, Rabobank etc. als afzender gebruiken.
Goed bedrijf, duidelijke statement op hun website over misbruik van hun naam.
Geen minpunten gevonden.
Waardering:
5.0 10.0
|
het bedrijf is de duppe van spam mail
Jammer dat dit bedrijf hier de duppe van wordt word zomaar gebruikt ik heb gebeld met het bedrijf niks aan de hand zeer degelijk bedrijf Dus gewoon weg gooien die mail van wehkamp trouwens wehkamp leverd niet meer zonder te betalen
super bedrijf
Waardering:
5.0 10.0
|
Aanrader
Dit bedrijf is een absolute aanrader.
Snel geholpen en ze zetten hun tanden er in.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer goed incassobureau
Wij zijn met onze vof vorig jaar overgestapt naar het centraal Invorderings bureau en wij zijn zeer tevreden over deze club. Met maar 5 incassozaken per worden we heel serieus genomen en doen ze er alles aan om ons geld binnen te krijgen. Het lukt ze bijna altijd. Een echte aanrader dus.
- geen kosten - persoonlijk contact - goede resultaten - ook 's avonds bereikbaar
Zijn er niet
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Incasso Procuratie(8.2/10.0)0.3km
Rotterdam - Lichtenauerlaan 102-120
Diensten: Dossierkosten, Incassowerkzaamheden, Overeenkomst, ...
Specialisaties: Incasseren, Ondernemingen, Procedure, ...
 
 
E-legal incasso advocaten0.6km
Rotterdam - Bahialaan 602
Doordat een incasso advocaat meer drukmiddelen kan inzetten dan een deurwaarder of incassobureau, kunnen wij uw openstaande facturen effectiever incasseren. Als incasso advocaat kunnen wij u in alle situaties van dienst zijn bij het incasseren van uw vordering. Uitsluitend een advocaat kan immers...meer...
Diensten: Aanmaningskaart
 
 
e-Legal incasso advocaten(9.0/10.0)0.6km
Rotterdam - Bahialaan 602
e-Legal incasso advocaten is het alternatief voor een incassobureau. Onze incasso advocaten incasseren op no cure no pay basis voor ondernemingen in het MKB. Kies daarom voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding: een gespecialiseerde incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau!...meer...
Diensten: Betalingsvoorwaarden, Faillissementen, Kredietinformatie, ...
Specialisaties: Bedrijfsleven, Dagvaarding, Incassobureau, ...
 
 
Smaal Finance Incasso BV(8.8/10.0)1.2km
Capelle aan den ijssel - Rivium Quadrant 179
Diensten: Advies, Faillissementen, Overeenkomst, ...
Specialisaties: Bedrijven, Incasseren, Vorderingen, ...
 
 
Repoman Services(7.8/10.0)1.8km
Rotterdam - Avenue Concordia 72B
 
 
Van Horik Incasso(8.4/10.0)2km
Rotterdam - Hoge Filterweg 208
Diensten: Advies, Gerechtsdeurwaarders, Griffierecht, ...
Specialisaties: Bedrijven, Procedure, Rekeningen, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Barendrecht - Bergschenhoek - Berkel En Rodenrijs - Capelle Aan Den Ijssel - Hendrik Ido Ambacht - Krimpen Aan Den Ijssel - Lekkerkerk - Moordrecht - Pijnacker - Schiedam
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau