Zoek op postcode

Debiteuren Bewakings Organisatie D.B.O.

3.9 / 10.0
(1 stem)
Geldelozeweg 33
1625NW Hoorn Nh
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0229206490
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@debincass.nl
52.6509115.051513
1 1.9830508474576 12 3.9
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Advies
Debiteurenbeheer
Debiteurenbewaking
Debiteurenportefeuille
Deurwaarders
Facturen
Faillissementen
Incassowerkzaamheden
Invordering
Onderzoek
Overeenkomst
Pre-incasso
Schadevergoeding
Specialisaties:
Bedrijfsleven
Bedrijven
Dagvaarding
Incasseren
Incassobureau
Ondernemingen
Procedure
Rekeningen
Vorderingen
Wanbetalers
Zakelijke

Reviews

Plaats een review
|
Motor tuig die lui
Jaja ik heb ook een conflict met dit incasso gespuis .Ik word al twee à drie jaar lastig gevallen voor artikelen die ik niet heb besteld .Om de zoveel tijd een brief in de bus met laatste waarschuwing en af en toe een vent op een motor voor de deur die denkt blijkbaar bij de hells angels te zitten en die zal het wel ff vertellen .gewoon lachwekkend deze lui ik sla meestal de deur voor zijn neus dicht.
Mooie motor
Onverzorgd mannetje met dreigende taal en dan luid weg scheuren op zijn blauwe motor.
Waardering:
5.0 10.0
|
Gewoon naar de papierbak ermee
Ik krijg ook om de zoveel tijd een brief over iets wat ik ooit zogenaamd geleverd heb gekregen en elke keer binnen zoveel dagen betalen anders gerechtelijk en zo. Brieven gaan al maanden ongeopend naar het grote ronde archief. Niet eens op reageren.
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Incompetente oplichters die zich voor doen als prof. Incassobureau
Ze zitten al maanden achter me aan, erst via incasso365.nl en nu via dbo incasso. Alle verzoeken van uitleg over het bedrag worden genegeerd. Bedragen fluctueren dagelijks en aangetekende brieven en advocaat helpt voor geen meter. Dreigen, dreigen en dreigen. En plots staat er een meneer voor de deur,gerechtsdeurwaarder!!! Mooi mag ik uw kaartje en ID? ik kom namens de gerechtsdeurwaarder, dus dat hoef ik u niet tegeven. Oohh welk kantoor, dan bel ik even, geeft de oekel dbo op. Is geen gerechtsdeurwaarder, ja wel zegt hij, en ik bewijs het dan! Bel ik ondertussen even mijn advocaat! Hij ging even wat uit de auto pakken en reed weg. Paar dagen later weer een brief met weer een ander bedrag, want ik had een gedeelte betaald. Ik heb helemaal niks betaald, uitleg gevraagd en weer hoor je niks. Dit is een gevalletje voor Kassa om eens bij hun langs te gaan. Als je hun verzoekt het te laten voorkomen, binden ze na een zware dreigbref in de volgende weer in. En gaat het riedeltje van vooraf aan, om moedeloos van te worden. Zeker omdat ze nog geeneens de bedrijfsnaam goed kunnen spellen en het adres. En krijg je iemand aan de lijn is het standaard antwoord, ik zoek het uit en bel u terug. Dat laatste doen ze nooit. Dbo zijn een stelletje losers, met een betonnenplaat van een meter dik voor hun kop. Maar ja dit zal nog wel paar jaar doorgaan, zo dom zijn ze !!!!!
Ze zijn incompetent, en blijven maar dreigen.
Ze zijn incompetent, en blijven maar dreigen. Ze bellen nooit terug, ze nemen klakkeloos over van hun opdrachtgever, ook al eb je bewijs van het tegendeel, ze blijven zeiken. En rekenen kunnen ze ook al niet.en oplossen willen ze niet, want ze willen je bang maken zodat jij de onterechte hoge incassokosten gaat betalen.
Waardering:
1.0 2.0
|
dubieus bedrijfje
Ze zijn een incasso buro en geen deurwaarder.Ze denken zeker dat ze alles mogen zeggen en schrijven. Kreeg een brief dat er een buitendienst medewerker kwam. hij moet nog komen. Heb op het punt gestaan om hun voor de rechter te dagen. Mensen kijk uit voor dit soort hufterbedrijven.
geen
heel veel
Waardering:
1.0 2.0
|
DBO Incasso
Beste Joran en Marielle, Ik heb jullie reactie op onze organisatie gelezen. Graag verzoek ik jullie per mail op info@dboincasso.nl je persoonlijke gegevens en eventueel het dossiernummer door te geven zodat ik dit (alsnog) adequaat voor u kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, DBO Incasso Mevrouw M. Beentjes-Otto
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters!
Ik kan alleen maar beamen wat de andere gedupeerden ook schrijven: het zijn oplichters en zwendelaars. Wel dreigbrieven sturen, maar geen bewijzen kunnen overleggen. Dan is het weer een paar maanden rustig en hop, daar komt weer een dreigbrief, wederom zonder bewijs. Ik wil aangifte gaan doen van oplichting en laster. Iemand hier ervaring mee?
GEEN!
geen bewijsstukken overleggen, intimidatie, dreigen. Ze zijn ook niet aangesloten bij de overkoepelende organisatie voor incassobureau's (NVI), dat zegt ook al genoeg! Kortom: als opdrachtgever NIET mee in zee gaan.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ondeskundig en dubieus bedrijf
Dbo incasso is een bedrijf wat goed is in intimidatie, liegen over zogenaamde bewijzen en bedreiging in zowel woord als geschrift. De reacties hieronder van medegedupeerden kan ik alleen maar bevestigen. Zelf kwam ik in contact met het bedrijf over een ' zogenaamde' vordering van een online kledingwinkel met het totaalbedrag van €710,00 exclusief €200,00 incassokosten. Los van het feit dat het incassobedrag niet in overeenstemming is met de nieuwe wet en regelgeving voor incassokosten nemen ze de 'zogenaamde' vordering maar klakkeloos over. Ik heb bij de online kledingwinkel in kwestie nog nooit iets gekocht, laat staan voor een bedrag van €710,00. Na diverse telefoontjes, emails en (aangetekende) brieven staat het bedrijf dbo incasso nog steeds achter hun vordering en dreigen ze maar al te graag over juridische vervolgstappen. Ook het versturen van standaard dreigbrieven zonder inhoudelijke reacties op mijn reacties per email, brieven en telefoon bleef klakkeloos doorgaan. Dit omdat er inhoudelijk werd gedreigd over beslagleggingen en in de laatste brief zelfs werd aangekondigd dat een incassoman uit Hoorn langskwam om terplekke een rapport op te stellen en het geld contant op te halen. Nu heb ik deze beste man rustig alle bewijzen meegegeven en het enige wat die van mij kreeg was een kopje koffie in plaats van €910,00. Nu hoor ik gelukkig niets meer van ze! Los van het feit dat de brieven erg bedreigend overkomen is het Nederlands ervan zeer slecht met diverse spel, stijl en indelingsfouten. De onprofessionaliteit van de brieven geldt voor heel het bedrijf dbo incasso. Voor opdrachtgevers wil ik ook vragen om geen zaken te doen met dbo incasso, want het kost u klanten voorgoed!
Geen enkele
intimidatie, bedreiging, ondeskundig personeel en geen verstand van zaken!
Waardering:
1.0 2.0
|
Ondeskundig en crimineel bedrijf
Zoals alle ontevreden mensen hier, DBO incasso is een zeer slecht bedrijf. In het geval dat je een geschil hebt met een klant zitten ze maar al te graag op de stoel van de rechter en maken ze van een geschil een vordering. Luisteren doen ze niet en blijven maar al te graag brieven sturen. Als je opbelt krijg je ook te horen dat je met zeer ondeskundig/onopgeleid personeel te maken hebt.
Geen enkele
Persoonlijke bedreigingen via de telefoon, ondeskundig personeel en geen verstand van zaken.
Waardering:
1.0 2.0
|
Criminele organisatie
Deze organisatie kan alleen maar intimideren. Slecht georganiseerd, liegen over zogenaamde bewijzen. Slecht in woord en geschrift. Deze organisatie weet zichzelf in een enkele alinea 3 keer tegen te spreken.
Geen
Veel
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
ook ik krijg nog steeds post 10 x gezegd dat niks open staat maarja ze luisteren niet dus zoeken maar uit all 2 x gemaild van bewijs ben er klaar zie ze wel op de rechtbank
geen
luisteren niet bellen ook niet naar de opdracht geven om te checken.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer dubieus bedrijf
Dit clubje werkt samen met een poolse oplichtersbende die onder de naam q-services zogenaamde glazenwassersdiensten aanbiedt. Als er aantoonbaar niet wordt schoongemaakt en de rekeningen terecht niet betaald worden komt deze oplichtersbende in beeld met intimiderende brieven. Elke reactie wordt genegeerd doch enkel beantwoord met een volgende standaardbrief. Nooit een inhoudelijke reactie. Eigenaar serge hagenaar is een naar mannetje dat enkel een grote mond heeft maar inhoudelijk totaal geen kennis van zaken heeft. Ik word al sinds 2007 achtervolgd ivm met een zogenaamde vordering van 25 euro!
Geen enkele.
Volstrekt onbetrouwbaar en dubieus bedrijf. Incompetente medewerkers. Juridische en taalkundig niet geschoold.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters!
Dit bedrijf is een ontzettend slecht bedrijf. Er worden brieven verzonden na 4 jaar na de (zogenaamde) aankoop van een product. De verjaring bij een consumenten aankoop bedraagt 2 jaar. Als er gevraagd wordt om een bewijs van aankoop te sturen dan is deze niet aanwezig volgens DBO. Bij telefonisch contact word je door de medewerkers persoonlijk beledigd en bedreigd.
GEEN
- geen bewijsstukken kunnen leveren - na 4 jaar met een spook brief aankomen - via de telefoon persoonlijk beledigen en bedreigen - er wordt geen naam genoemd van de medewerker als hier om wordt gevraagd
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Adviesbureau Icarus Hoorn(7.2/10.0)0.8km
Hoorn Nh - Dampten 24 A
Hoe zou je het vinden je facturen tijdig betaald te krijgen? Adviesbureau Icarus helpt ondernemers het openstaande saldo structureel terug te dringen. Wij zijn gespecialiseerd in: Debiteurenbeheer | Incasso | Juridisch Advies...meer...
Diensten: Debiteurenbeheer, Incassoservices, Kredietinformatie, ...
Specialisaties: Business-to-business incasso, Incassobureau, Vorderingen op particulieren
 
 
Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders B.V.(7.6/10.0)1.6km
Hoorn Nh - Lepelaar 2
Het succes van uw incassotraject wordt voor een groot deel bepaald door de snelheid waarmee u dat traject uitrolt. Levert u een goed product of een goede dienst en uw debiteur betaalt niet, dan is het zaak om uw incassomaatregelen direct te starten. Daarmee voorkomt u dat moeilijke betalers...meer...
Diensten: Gerechtsdeurwaarders, Huurvorderingen, Ontruimingen
Specialisaties: Business-to-business incasso, Vorderingen op particulieren
 
 
Debiteurenbeheer Amsterdam(7.8/10.0)2.5km
Zwaag - De Cuserstraat 1
Debiteurenbeheer Amsterdam is ontwikkeld in opdracht van Incassojustitia. Heeft u rekeningen die te laat of niet worden betaald, besteed het debiteurenbeheer dan zo snel mogelijk uit. Met debiteurenbeheer Amsterdam benadrukt Incassojustititia nog maar eens dat het gespecialiseerd is incasso’s in...meer...
Diensten: Debiteurenbeheer
 
 
Secur Incasso(4.0/10.0)2.5km
Zwaag - De Corantijn 91-f
Diensten: Deurwaarders, Gerechtsdeurwaarders, Schadevergoeding, ...
Specialisaties: Bedrijven, Incasseren, Ondernemingen, ...
 
 
Noord-Hollandse Incasso Organisatie(7.2/10.0)3.3km
Hoorn Nh - Kernweg 19a
Het beheer van uw debiteuren is in tijden van crisis cruciaal. Iedere ondernemer, instantie en particulier is zich daar van bewust. Helaas komt het voor dat uw debiteuren betalingen laten afweten. Dan bent u bij de Noord-Hollandse Incasso Organisatie aan het goede adres. Met onze ruime 13 jaar...meer...
Diensten: Debiteurenbeleid, Debiteurenportefeuille, Schadevergoeding, ...
 
 
Glasweld Nederland(8.0/10.0)3.3km
Hoorn Nh - Kernweg 19-b
 
 

Plaatsen in de buurt

Bovenkarspel - Enkhuizen - Heerhugowaard - Lutjebroek - Middenbeemster - Oostwoud - Opmeer - Purmerend - Winkel - Zwaag
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau