Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
DIRECT Incasso

DIRECT Incasso

4.7 / 10.0
(5 stemmen)
Jansbuitensingel 7
6811AA Arnhem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0263724505
Fax: (+31) 0263723360
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@directincasso.nl
51.9844895.907222
5 2.3770491803279 5 4.7
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

DIRECT Incasso is een jonge en snel groeiende professionele organisatie op het gebied van creditmanagement en incasso. Onze visie op credit-control & incasso is de basis geweest voor deze solide start. Ondanks dat wij als incassobureau een betrekkelijk jonge speler zijn op de incassomarkt, bogen onze medewerkers stuk voor stuk op een ruime werkervaring in deze branche. Wij staan u als ondernemer met een hoogwaardig en compleet dienstenpakket terzijde.

Kenmerken

Diensten:
Credit management
Debiteurenbeheer
Gerechtsdeurwaarders
Gerechtsdeurwaarderskantoor
Het uitbrengen van exploiten
Incasso op basis van no cure no pay

Reviews

Plaats een review
|
Kijk nog even verder voor je Direct Incasso benadert
Zaak aangemeld bij Direct Incasso. Er wordt weinig gedaan, ondanks de beloftes op de site. Je moet als klant zelf overal achteraan om je bedrag te vorderen. No cure no pay geldt echt niet! Als het tot een zaak komt neemt IM het over, wat ook dramatisch is. Ik kan je alleen maar waarschuwen, zoek een ander. We hebben honderden euro's betaald en nog geen stuiver binnen, ondanks gewonnen zaak 3 jaar geleden.
geen
Slechte communicatie, komen afspraken niet na. Ondeskundig. Duur (voor niets doen)
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Ik zou niemand aanraden om met Direct Incasso op weg te gaan. Wij hebben een opdracht gegeven, ze hebben het ook gevorderd van onze debiteur. Maar uitbetalen aan de opdrachtgever, dus naar ons is een apart verhaal. Ze willen het maar niet uitbetalen. Hun beleid is ook over 14 dagen betalen, wat nergens op slaat. Dan is de man van financien ziek, en de keer daarop is hij op vakantie. Nu willen ze een groot gedeelte niet betalen, met flut redenen. Het ziet er naar uit dat wij de deurwaarder moeten inschakelen of het wordt een rechtszaak. Ze doen het ook niet volgens de rapport voorwerk II. Onze debiteur wilde ook niet meer betalen, omdat zij teveel incassokosten in rekening hebben gebracht. Halverwege dus gestopt met betaling. Nouw brengt de incasso ook de gehele incassokosten aan ons door. Belachelijk, het zijn gewoon oplichters. Dus niet samenwerken met incasso
Ze hebben wel een professionele website...... Heb je wel nodig als
Oplichters
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen factuur wel incasso
Heb hostingabonnement bij hostingtime. Het eerste jaar gelijk betaald via iDeal. Nu voor het 2e jaar heb nog nooit een factuur gehad, zowel via e-mail niet als per post. Direct incasso probeert de kosten te incasseren op zeer irritante en agressieve manier. Heb de hostingkosten allang betaald en ze blijven dreigbrieven sturen, en dreig sms-jes dat ik een rechtzaak kan voorkomen door nu gelijk de incasso kosten te betalen. Dat gaat niet gebeuren dus, sleep me maar voor de rechter.
Geen enkele
Alleen maar. Dit soort bedrijven moeten verboden worden. Tijd dat de markt voor incassobureaus gereguleerd wordt.
Waardering:
1.0 2.0
|
De geloofwaardigheid van deze deurwaarder
Direct Incasso & opdrachtgever Fit for Free werden per vonnis veroordeeld tot betaling Euro 100,70 Ondanks een aantal verzoeken tot betaling en het tot drie maal toe geven van een bankrekening weigert Direct Incasso via een medewerker met een Duitse naam dit bedrag te betalen. Wat een oplichtersbende!
geen
Administratief een ramp. Raken bankgegevens constant kwijt. Negeren een uitspraak van de rechter.
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte zaak
Direct Incasso vordert bedragen van clienten die niet eens hun debiteur een rekening en/of een aanmaning versturen. Zonder enige vorm van communicatie wordt een incassobedrijf ingeschakeld, terwijl de debiteur zich van geen kwaad bewust was aangezien er geen rekening verstuurd was. De client is met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken, dus verhaal halen lukt ook daar niet. Bovendien geeft Direct Incasso aan de deur een andere rekening dan officieel op de site vermeld staat. Bij de buitenrechtelijke incassokosten tellen ze zomaar 35,60 extra bovenop de 37,- gebruikelijke kosten. Zonder protest betaal je dus duidelijk teveel!
Geen
Agressieve manier van incasseren, geen navraag doen of zaken kloppen, zeer vervelende benadering aan de telefoon als debiteur geirriteerd is.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Aalinforma Incasso-, Advies- en Bemiddelingsbureau(8.0/10.0)0.3km
Arnhem - Sonsbeekweg 6
 
 
Kingke(8.0/10.0)0.6km
Arnhem - Bouriciusstraat 20
 
 
Incassobureaukiezen.nl(8.2/10.0)0.8km
Arnhem - Staringstraat 55
Op Incassobureau kiezen kunt u direct offertes aanvragen bij verschillende incassobureaus uit uw regio. Vergelijk en kies de beste!...meer...
Diensten: Debiteurenbeheer
 
 
Advocaat inschakelen tilburg(7.6/10.0)0.8km
Arnhem - Staringstraat 55
Op Advocaat inschakelen Tilburg vindt u alle benodigde informatie als u eraan denkt om een advocaat in te schakelen. Tevens heeft u de mogelijkheid om 4 offertes aan te vragen bij door ons geselecteerde advocaten....meer...
 
 
incassobureau-kiezen.nl(8.0/10.0)0.8km
Arnhem - Staringstraat 55
Op Incassobureau-kiezen kunt u direct offertes aanvragen bij verschillende incassobureaus uit uw regio. Vergelijk en kies de beste!...meer...
Diensten: Gerechtsdeurwaarderskantoor, Incasso van contributieachterstanden
 
 
Incassobureau Utrecht(8.2/10.0)0.8km
Arnhem - Staringstraat 55
Incassobureau Utrecht helpt u een schuld of vordering in de buurt van Utrecht te innen....meer...
Diensten: Debiteurenbeheer, Gerechtsdeurwaarders, Gerechtsdeurwaarderskantoor, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Andelst - Doesburg - Ede Gld - Elst Gld - Heteren - Huissen - Velp Gld - Wageningen - Zetten - Zevenaar
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau