Zoek op postcode

e-Legal incasso advocaten

e-Legal incasso advocaten

8.9 / 10.0
(11 stemmen)
Bahialaan 602
3065WC Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0108200284
Fax: (+31) 0108200285
Website:
51.9177354.539045
11 4.4736842105263 30 8.9
Gemiddelde waardering uit 11 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

e-Legal incasso advocaten is het alternatief voor een incassobureau. Onze incasso advocaten incasseren op no cure no pay basis voor ondernemingen in het MKB.

Kies daarom voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding: een gespecialiseerde incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau!

e-Legal incasso advocaten is gespecialiseerd in incasso, conservatoir beslag leggen en faillissementen aanvragen. Speciaal voor incasso van hogere vorderingen.

Kenmerken

Diensten:
Betalingsvoorwaarden
Faillietverklaring
Faillissementen
Het geven van juridische adviezen
Het leggen van beslagen
Het opstellen van contracten en overeenkomsten
Het opstellen van levering- en betalingsvoorwaarden
Incasso op basis van no cure no pay
Incassodienst
Incassoservices
Incassowerkzaamheden
Incassozaken
Invordering
Kredietinformatie
Overeenkomst
Pre-incasso
incasso advocaat
no cure no pay incasso
Ons langjarige scoringspercentage:
90%
Specialisaties:
Bedrijfsleven
Bedrijven
Business-to-business incasso
Dagvaarding
Incasseren
Incassobureau
Ondernemingen
Procedure
Vorderingen
Zakelijke

Reviews

Plaats een review
|
dik in orde
Heel fijn geholpen door meneer Willems.
aardig en snel, meer advies gekregen dan waar ik om had gevraagd
-
Waardering:
5.0 10.0
|
gratis incasso advies
Ik heb ruim een kwartier aan de telefoon gehangen met een van de advocaten van dit kantoor. Ik had vragen over algemene voorwaarden. Ik ben heel netjes te woord gestaan en geholpen en het was helemaal gratis. Bedankt!!
verstand van zaken
Waardering:
5.0 10.0
|
prima
prima
-
-
Waardering:
5.0 10.0
|
prima geholpen!
Ik heb een kleine webwinkel in sieraden. Ik heb nooit incasso's behalve nu dan. Gelukkig had ik binnen 5 dagen mijn geld.
snel
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
liever niet nodig, maar wel effektief
Ik baal altijd van laat betalende klanten en van incassoburo's moet ik al helemaal niks hebben. Maar ja, soms moet het en in dit geval was het wel effektief. Ik had zo ongeveer na een maand mijn geld. Hopelijk niet meer nodig hierna!
snel
Waardering:
4.0 8.0
|
goed bureau
Goed geholpen. Mijn klant betaalde al langer slecht, maar met hulp van dit bureau is er een betalingsregeling afgesproken en die is helemaal betaald. Duurde even, maar dat ligt aan de klant niet aan het bureau.
zakelijk en correct
je moet zelf wel in de portal kijken
Waardering:
4.0 8.0
|
snel
Ik had drie incasso's ingediend via de website. Mijn klant heeft met de advocaat gebeld en snel betaald. Ondanks dat ik dus een incassobureau heb ingeschakeld, doe ik nog steeds zaken met mijn klant. En hij doet nu ook al zijn incasso's bij e-legal
snel en zakelijk, geen gedoe
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
goed genoeg
Ik heb twee incasso's hier gehad, ze hebben me goed geholpen. Als ik nieuwe incasso's heb ga ik wel terug. Het was erg druk toen mijn incasso's daar werden behandeld, dus waren ze niet zo snel met reageren als ik had gedacht
duidelijke communicatie, je weet vooraf waar je aan toe bent.
snelheid
Waardering:
4.0 8.0
|
Fijn geholpen
Supergoed geholpen. Ik had flinke ruzie met een familielid zie geld had geleend en niet wilde terugbetalen (wel op vakantie gaan enzo, maar betalen ho maar). Ze hebben voor mij beslag gelegd en toen was het geld al snel veilig. Daarna moesten we nog naar de rechtbank en uiteindelijk mijn geld teruggekregen.
goed bereikbaar en vriendelijk
soms duurt het lang voor ze reageren op e-mails, maar bellen werkt wel.
Waardering:
5.0 10.0
|
prima
Prima geholpen.
snel
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
goed bedrijf
Mijn bedrijf is gevestigd in België en ik handel veel met Nederlanders. Ik heb een goede ervaring met de diensten van e-Legal en ik zal in de toekomst zeker terugkeren.
vriendelijk en kordaat
de portal mag wat duidelijker. Ik moest even zoeken naar de correspondentie.
Waardering:
4.0 8.0
|
SLECHT
GEEN
Geen
Ze ruiken naar poep
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet voor herhaling vatbaar helaas
Geen prettige ervaring
Geen
Brengen hoge kosten in rekening zonder resultaat.
Waardering:
1.0 2.0
|
boeven
Ik deel mening van St Patrick. 100 % van wat St Patrick geschreven heeft is waar. Dit zijn boeven, die het op de opdrachtgever gemunt hebben ipv geld innen bij debiteur. Ook gaan zij slordig om met debiteuren en worden ze kwaad als ze de opdrachtgever niet verder mogen uitmelken. Niet te vertrouwen, omdat ze sterk de indruk geven dat ze niet de belangen van de opdrachtgever behartigen, maar meer van de wederpartij, debiteur.
geen
boeven, onbeschoft
Waardering:
1.0 2.0
|
geldwolven NIET IN ZEE GAAN
Ik was opdrachtgever en had een flinke vordering en die aan E-Legal gegeven omdat alle reviews zo hoog waren en had dus mooie verwachtingen! Nou ontzettend spijt van gehad!! DE METER LOOPT GELIJK EN JE KAN GELIJK DOKKEN NIKS NO CURE NO PAY DAT IS ALLEEN OM KLANTEN AAN TE TREKKEN DE VOORWAARDEN ZIJN INDERDAAD DICHTGETIMMERT. DE GOEDE REVIEWS WORDEN BLIJKBAAR ALLEEN SELECTIEF GEVRAAGD WANT ZE ZIJN HELEMAAL NIET GOED! ZE ZIJN GELDWOLVEN MOEST INCASSOKOSTEN BETALEN TERWIJL ER NIKS GEÏNCASSEERD WAS EN ALS JE ZEGT DAT JE HET NIET MEE EENS BENT DREIGEN ZE MET EEN FAILLISSEMENTSAANVRAAG NIET NORMAAL MENSEN DOE HET NIET GA NAAR EEN ANDER BIJVOORBEELD BIERENS DIE ZIJN VEEEEL BETER EN T WAS ME OPGEVALLEN DAT DE MENSEN ADVOCATEN NEGATIEF ZIJN EN MENSEN VOOR ZE WILLEN WINNEN DOOR SLECHT TE SPREKE OVER ANDERE PARTIJEN! Nou ik als kleine ondernemer wil geen risico meer lopen!!! Heb t betaald en ben nu van ze af maar geen ELegal meer voor mij! Raad t sterk af!!!! en die leeuw slaat ook nergens op en die kinderwebsite met kleurtjes en dingetjes bah bah je klanten voor de faillissementsrechtbank slepen echt triest.
Hebben ze niet
Agressieve partij die alleen wil incasseren en de klant niks boeit
Waardering:
1.0 2.0
|
korte lijnen
Contact gehad met meerdere mensen van dit kantoor, ben telkens goed geholpen. een van de advocaten was best wel direct, moest ik aan wennen, maar hij had wel gelijk! Geld geincasseerd, dus ik ben blij. En, ieder zijn vak denk ik, dus in het vervolg ga ik zeker weer naar dit kantoor.
snelheid en duidelijke communicatie
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
goed geholpen
Ik had al een ander incassobureau ingeschakeld, maar daar lukte het niet om mijn geld binnen te halen. Dit bedrijf gebeld, gesproken met meneer Ridderkerk. Kreeg een goede indruk en heb daarna mijn zaak aan hem uit handen gegeven. Geld was binnen 3 weken binnen. Zo kan het dus ook!!!
jammer dat ik ze niet eerder heb ingeschakeld
Waardering:
5.0 10.0
|
niks mis mee
Ik heb dit bedrijf uitgeprobeerd omdat ze no cure no pay aanbieden. Voor no cure no pay zijn er wel wat voorwaarden, maar dat vind ik zelf logisch. Mijn facturen konden geind worden en het kostte mij uiteindelijk niks.
professioneel en snel
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
prima bedrijf
Had snel me geld.
snelheid
-
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed contact, vragen snel beantwoord
Ik had wat aan de hand waar incassobureau's niet zo goed mee wisten wat ze aanmoeten. Ik heb mijn vragen via het contactformulier gesteld en ik had snel en duidelijk antwoord. Zaak is verder goed behandeld.
snel en duidelijk
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
libi@cheaphub.net
Nette snelle service. Goed geholpen. Ze hebben een portal waarin je je zaak kunt volgen en berichten kunt achterlaten. Handig!
portal en vriendelijke service
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed gehoplen
Kan niet anders zeggen dan telkens netjes te zijn geholpen. Ik dien eens in de zoveel tijd mijn zaken in via de portal. Lekker makkelijk en zij gaan er mee aan de slag.
snelle service en goed bereikbaar via telefoone en e-mail
niets
Waardering:
5.0 10.0
|
handige portal
Ik heb een account aangemaakt bij e-Legal en toen mijn zaak ingediend. Was heel handig, ik kon namelijk inloggen wanneer ik maar wil en meteen zien wat er was veranderd. Grappig was dat ik helemaal niet had verwacht dat ze zoveel zouden doen voor mijn no cure no pay zaak. Net bedrijf!
goede online login, snel en netjes
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed
Goed incassobureau met goede tarieven en hulpzame mensen.
snel niet duur
-
Waardering:
5.0 10.0
|
faillissement aangevraagd en toch betaald gekregen
Ik had best een aantal flinke rekeningen uitstaan. Er werd al een tijd niet betaalt. Klant zei telkens dat er geldproblemen waren, dus ik e-legal ingeschakeld. BEste kans was een failissementsaanvraag, maar daar was ik wel een beetje bezorgd over, wat als mijn klant op de fles zou gana, dan had ik helemaal geen geld. Uiteindelijk toch maar gedaan en de zaak is bij de rechter geregeld. Ik heb mijn geld gekregen en heb er bijna geen kosten aan gehad. Toch wel heel fijn dat ze me hebben overgehaald om door te zetten
snelle reacties aardige mensen goed advies niet duur
had ik maar eerder van ze gehoord
Waardering:
5.0 10.0
|
verbaast over de snelheid
Ik had een openstaande factuur voor het installeren van een groepenkast en nog wat elektro. Stond al bijna 9 maanden open en ik kreeg mijn geld maar niet. e-Legal ingeschakeld en het geld was er binnen een week. Mijn geld stond daarna binnen twee dagen op mijn rekening. Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Verder prettig contact gehad met de mensen daar.
snelheid
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Ik heb jullie al aangeraden aan mijn collega-ondernemers!
Ik heb in het verleden wel eens vaker een incassobureau ingeschakeld, maar dat is toen niet goed gegaan. Het incassobureau kon het geld niet loskrijgen en er moest ook een rechtszaak worden gevoerd. Daarvoor moest toen een advocaat worden ingeschakeld. Dat heeft wel wat centen gekost. Al met al een vervelende ervaring. Gelukkig hoef ik maar zelden een beroep te doen op een incassobureau. Ik probeer het altijd eerst zelf. Pas als het echt niet lukt, dan schakel ik een incassobureau in. Het ene of het andere incassobureau maakt wel uit. Dat is nu wel gebleken. Want ik heb nu voor het eerst een zaak bij e-Legal ingediend. Dat was eind augustus en nu is er gelukkig wel betaald. Wat ik fijn vond aan de behandeling bij e-Legal was dat ik heel snel een bevestiging kreeg. De communicatie was heel prettig. Er was vaak contact, zowel per mail en ik ben ook veel gebeld. Dat vond ik een positief verschil met het eerdere incassobureau. Ik was er natuurlijk heel blij mee dat er dit keer wel kon worden geïncasseerd bij de debiteur. Ik heb het geld daarna ook snel ontvangen. Ik heb jullie al aangeraden aan mijn collega-ondernemers!
fijne communicatie en veel persoonlijk contact
niets
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijne manier van zakendoen
De hoofdsom was snel geincasseerd. Mijn klant wilde eerst de kosten niet betalen, maar e-Legal heeft de kosten daarna alsnog snel geincasseerd. Ik heb mijn geld dus gekregen, zonder kosten. Ben heel blij!
snelle service vriendelijke medewerkers
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer slechte ervaring met e-legal advocaten, uiteraard was ik opdrachtgever en geen debiteur.
Zeer slechte ervaring met e-legal advocaten, uiteraard was ik opdrachtgever en geen debiteur. Dit en sowieso een advocatenkantoor moet het NIET hebben van het minnelijke traject maar juist van het juridische, dan kan de meter gaan lopen. Pas op want no cure no pay is zeker bij dit kantoor geen no cure no pay. Let op de voorwaarden die zijn dichtgetimmerd. Zo moest ik, toen het minnelijke traject was afgelopen toch alle incassokosten die verhaald zouden moeten worden op debiteur. Een bedrag van ruim € 500,- gewoon betalen NIETS no cure no pay. Zo zou ik te laat hebben gereageerd op een email etc. etc. , bij reclamatie gewoon betalen, het feit dat ik door een val een aantal weken uit de roulatie ben geweest is en was voor dit kantoor geen aanleiding voor enige coulance.
snelle reactie
moeten het niet hebben van het minnelijke traject
Waardering:
1.0 2.0
|
Snel, efficient en betrouwbaar
Snel in te loggen en overzicht van lopende zaken.
Er wordt direct actie ondernomen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

E-legal incasso advocaten0km
Rotterdam - Bahialaan 602
Doordat een incasso advocaat meer drukmiddelen kan inzetten dan een deurwaarder of incassobureau, kunnen wij uw openstaande facturen effectiever incasseren. Als incasso advocaat kunnen wij u in alle situaties van dienst zijn bij het incasseren van uw vordering. Uitsluitend een advocaat kan immers...meer...
Diensten: Aanmaningskaart
 
 
Centraal Invorderings Bureau B.V.(7.4/10.0)0.6km
Rotterdam - Jan Leentvaarlaan 65-67
Centraal Invorderings Bureau Het Centraal Invorderings Bureau profileert zich als het meest innovatieve incasso bureau. Door effectief gebruik te maken van e-mail, sms, telefonie, sociale media en huisbezoeken weten wij een bijzonder hoog rendement in het incassotraject te behalen. De...meer...
Diensten: Het uitbrengen van exploiten, Incasso van contributieachterstanden, Internationaal incasso, ...
 
 
Smaal Finance Incasso BV(8.8/10.0)0.7km
Capelle aan den ijssel - Rivium Quadrant 179
Diensten: Gerechtsdeurwaarders, Incassodienst, Overeenkomst, ...
Specialisaties: Incasseren, Incassobureau, Procedure, ...
 
 
Incasso Procuratie(8.2/10.0)0.8km
Rotterdam - Lichtenauerlaan 102-120
Diensten: Advies, Dossierkosten, Schadevergoeding, ...
Specialisaties: Ondernemingen, Procedure, Vorderingen, ...
 
 
Van Horik Incasso(8.4/10.0)1.6km
Rotterdam - Hoge Filterweg 208
Diensten: Betalingsvoorwaarden, Overeenkomst, Proces-verbaal, ...
Specialisaties: Incassobureau, Procedure, Wanbetalers, ...
 
 
Repoman Services(7.8/10.0)1.9km
Rotterdam - Avenue Concordia 72B
 
 

Plaatsen in de buurt

Barendrecht - Bergschenhoek - Berkel En Rodenrijs - Capelle Aan Den Ijssel - Hendrik Ido Ambacht - Krimpen Aan Den Ijssel - Lekkerkerk - Moordrecht - Pijnacker - Schiedam
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau