Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Incassodeal

Incassodeal

3.2 / 10.0
(1 stem)
Wijngaarden 13
6851MA Huissen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0889991888
Fax: (+31) 0889991880
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@incassodeal.nl
51.9392615.938696
1 1.646017699115 24 3.2
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Met Incassodeal.nl incasseert u uw openstaande facturen eenvoudig en zonder kosten. Wij brengen alle incassokosten bij uw debiteur in rekening. Wij verdienen aan uw debiteur en niet aan u! Door deze transparante werkwijze weet u zeker dat wij er alles aan zullen doen om uw openstaande factuur zo snel mogelijk te incasseren. Doordat onze diensten, zelfs bij non-succes, geheel gratis zijn is het zeer aantrekkelijk om ons incassobureau ook bij kleine vorderingen in te schakelen.

Incassodeal gaat intensief met uw debiteuren aan de slag! Elke 2 dagen is er een contactmoment d.m.v. post, email, telefoon, fax en SMS. In sommige gevallen bezoeken wij uw debiteur ook thuis.

Wij werken landelijk dus u kunt ons incassobureau inschakelen voor opdrachten in o.a. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Amersfoort, Heerenveen, Zwolle, Apeldoorn, Almere, Utrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Tilburg en Venlo.

Kenmerken

Diensten:
Credit management
Debiteurenbeheer
Gerechtsdeurwaarders
Het geven van juridische adviezen
Het opstellen van levering- en betalingsvoorwaarden
Huurvorderingen
Incasso op basis van no cure no pay
Incasso van contributieachterstanden
Gratis incasso
Incasso zonder kosten
Specialisaties:
Business-to-business incasso
Vorderingen op particulieren

Reviews

Plaats een review
|
oplichters!!!
je schakelt incassodeal in om aan je geld te komen maar jha helaas zelfs dan moet je weer achter hun aan om je deurwaarders kosten enz zien te krijgen. gelukkig op tijd met de deurwaarders kantoor gebeld en die hadden al door dat er iets niet in de haak was, deze hebben na enige tijd mijn geld wel aan ons betaald, alleen nu zitten we nog met een stukje deurwaarders kosten die nog terug GAAN KOMEN!! gaan we niet goed schiks dan maar kwaad schiks maar terug komt het. hopelijk kunnen we hier met zijn allen een vuist tegen ze maken want samen staan we sterk!!
weten de boel goed te bedonderen
te laf voor woorden
Waardering:
1.0 2.0
|
oplichterij.
Slechte ervaring mee en idd oplichter. We hebben nog geld van hun te goed site doet niet meer,bellen word niet opgenomen. Nu niet meer te bereiken.
Waardering:
1.0 2.0
|
Inloggegevens werken niet op hun nieuwe website
Ik heb begrepen dat ze uitgeschreven zijn uit de Kamer van Koophandel. De oude websites werken niet meer. Op de nieuwe website http://www.incassobureau-tilburg.nl/ werken de inloggegevens niet van de oude websites. Ik had alles al gekopieerd van de vorige website, dus dat is aan te raden om dat te doen op hun nieuwe website en je nog geen zaak hebt tegen hun hebt, maar wel een vordering hebt op iemand anders. Hopelijk vallen er in de toekomst zaken te bundelen zodat de kosten mee vallen, om een vonnis tegen hun te beginnen waarbij het zeker is dat het geld ook binnen te halen valt.
Waardering:
1.0 2.0
|
Nog een slachtoffer
http://incassodeal.pissedconsumer.com/incassodeal-nl-20120523320182.html Ook buitenlanders worden door dit incasso-bureau getroffen. Ik ga maar informeren wat Verwij voor mij kan doen.
nu helemaal niets meer
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Deze oplichters zijn nog steeds actief via http://www.incassobureau-tilburg.nl kunt u uw dossier inzien, reageren doen ze verder nergens op maar je kunt iig alle correspondentie terug halen om aangifte doen!!!
Geen
Oplichtets
Waardering:
1.0 2.0
|
Schakel Verweij Juristen in om het geld waar u recht op heeft gevorderd te krijgen
Beste, Geachte, Wij hebben inmiddels Incassodeal diverse malen gedagvaard. De rechter heeft n.a.v. hiervan onze cliënten alles toegewezen. Dit is dus inclusief de door u te maken kosten om de zaak aanhankelijk te maken bij de rechter. Mocht u dus een vordering hebben op incassodeal, (kortom heeft u geld te goed) Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@verweij-juristen.nl of per telefoon 010 307 0961 wij vertellen u graag wat uw kansen zijn zodat u alsnog krijgt waar u recht op heeft.
Waardering:
5.0 10.0
|
Opgelicht
Ik heb op de site www.klacht.nl gekeken op incassodeal. Daar staan alleen maar soortgelijke klachten. Er is een advocaten bureau. namelijk Verweij juristen die meerdere klachten over incassodeal heeft binnen gekregen en die er mee aan de slag wil. Misschien moeten we ons allen tot hen wenden. Er staat op die site ook een klacht waarin staat dat ze zich hebben laten uitschrijven bij de kamer van koophandel. Ik weet niet of je dan nog iets kunt. Ik hoop het wel, ze hebben nogal wat geld van mij staan.
Waardering:
1.0 2.0
|
Opgelicht
Nadat incassodeal onlangs 6000 euro en nog wat bedragen van enkele duizenden euro's heeft geind waren ze niet meer bereikbaar. Heb nooit wat uitgekeerd gekregen, wel duizend euro;s aan advocaat en juridische kosten betaald. Ik ben bereikbaar op hwr@vanschravendijk.eu/ 0206260484. Even overleggen om deze boevenclub gezamenlijk op te pakken. Ze hebben mijn inlogcodes veranderd, maar ik had mijn dossier uit duizenden bladzijden bestaande al uitgedraaid. Wel nemen ze nog nieuwe klanten aan!!!
Niets
Alles, niet mee in zee gaan. Het zijn oplichters,
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte ervaringen
Incassodeal doet zeker niet wat ze beloven. Ik ben inmiddels bij de politie geweest om aangifte te doen. Die adviseren om zoveel mogelijk mensen aangifte te laten doen. Ik heb incassodeal laten weten dat ik aangifte heb gedaan. Een dag later kon ik mijn online dossier niet meer in. Ik kan op geen enkele manier contact met ze krijgen. Wat mij betreft gaan we met meerdere mensen aangifte doen zodat de zaak sneller wordt opgepakt en wordt inderdaad opgelicht of een dergelijk programma ingeschakeld
Waardering:
1.0 2.0
|
opgelicht
ik heb helaas ook al diverse malen geprobeerd om telefonische en via mail contact te krijgen met incassodeal maar ze reageren nergens op ik heb ook nog een geldbedrag staan die ik van hun uitbetaald moet krijgen
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Oplichters. Ik zit ook te wachten op mijn geld. Ze zijn niet te bereiken. Incassodeal is onderdeel van Prohouse. Marco Veugelink en Mirande Veugelink- Verhoeven zitten erachter. Ik ga aangifte doen en de zaak bij opgelicht indienen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ander domeinnaam van incassodeal.nl
Tegenwoordig is de website van incassodeal.nl incassodeal.eu geworden.
Geen
Zie vorige revieuws
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet te vertrouwen
Oplichters, niet mee in zee gaan.
Geen
Oplichters, pakken de telefoon niet op. Hebben een bandje aanstaan dat ze er niet zijn i.v.m. Hemelvaart (2 september). We zullen ze wel zien in Tros opgelicht.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Meerdere bedragen overgemaakt voor de deurwaarder, loopt in de duizenden euro's. Er is helemaal niks mee gedaan, lijkt wel alsof ze met de Noorderzon vertrokken zijn. Niet bereikbaar, op geen enkele manier. We gaan deze week aangifte doen.
Geen
Oplichters Geen contact enz enz
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen beslag legging op roerende goederen
Ik bedoelde roerende goederen in plaats van onroerende goederen. Want er waren geen onroerende goederen. Die € 250 speelde nog voor dat er een rechtszaak aangespannen werd.
n.v.t.
zie vorig bericht. Op hun site staan ook geen adresgegevens; Ik weet niet of dat gebruikelijk is voor incassobureaus. Ze zijn ook nergens bij aangesloten, zodat ik het ook niet kan voorleggen aan een verschillencommissie of iets dergelijks.
Waardering:
1.0 2.0
|
Onbetrouwbaar incassobureau
3 jaar gelden heb ik een zaak bij hun aangeleverd. 15 maanden geleden een positieve gerechtelijk uitspraak gehad, dat debiteur alles moet betalen. Toen debiteur het moeilijk kreeg kwam die met 250 euro over de brug maar ik moest dat via het incassobureau laten lopen. Ze doen nu ze het grootste deel binnen hebben nauwelijks nog moeite om de deurwaarderskosten binnen te halen, want ze kunnen nu voorlopig rentenieren met mijn geld. Ze reageren niet op contactberichten, zijn telefonisch onbereikbaar, komen afspraken niet na, geven geen terugkoppelingen, werken de samenvatting niet goed bij van de betalingen, ondernemen geen actie richting debiteur zoals beslaglegging op onroerende goederen, geen idee of ze andere inspanningen die ze zeggen gedaan te hebben, echt gedaan hebben. Een gezamenlijke rechtszaak zou tegen hun een oplossing kunnen zijn.
no cure no pay, heeft me nu nog veel meer tijd en negatieve energie gekost. Ik had beter die 250 euro kunnen houden en niet met hun in zee moeten gaan.
Waardering:
1.0 2.0
|
Onbetrouwbaar
totaal niet te bereiken, geld wat je betaald voor een deurwaarder word in eigen zak gestoken
geen
alles
Waardering:
1.0 2.0
|
geen zaken mee doen is zeer onbetrouw baar
maakt niet waar wat ze beloven kan slecht dealen en met betalingsafspraken gaat veel te snel het gerechtelijke tracject in als ze het geld ontvangen hebben betalen ze niet of maanden daarna wachten al vijf maand op betaling doe hier geen zaken mee geen goed incasso buro zeer onbetrouwbaar ze hebben je geld en houden dat vast hoort beslist niet als je ze belt staan ze met de bek vol tanden wanpraktijken
niet
storten het geld veel te laat je moet eerst een deurwaarder inschakelen voordat ze gaan betalen
Waardering:
1.0 2.0
|
foute club
Heb dezelfde ervaringen: in eerste instantie een snelle reactie, maar op het moment dat de debiteur( gedeeltelijk) heeft betaald, wordt het stil aan de overkant. Niet meer reageren op mails en telefonisch onbereikbaar door middel van een antwoordapparaat dat eindeloos dezelfde melding afgeeft. Heb uiteindelijk wel mijn geld gekregen, maar pas nadat ik gedreigd had om aangifte te doen...
Geen
Onbetrouwbaar
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Ik heb een factuur uitgezet bij Incassodeal.nl. Een deel van de factuur is betaald. Ik kan echter onmogelijk met Incassodeal.nl in contact komen en heb daardoor geen idee wanneer ze het bedrag gaan overmaken. Ik kan iedereen afraden om met hen samen te werken. Ik heb persoonlijk erg het gevoel dat ze de boel bedriegen. Jammer dat je zo je geld moet verdienen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ga niet met dit bedrijf in zee!
Incassodeal komt zijn beloften niet na. Telefonisch nauwelijks bereikbaar, je komt in een nep wachtrij (al onze medewerkers zijn ingesprek) en kan dan wachten tot je een ons weegt. Op e-mail reageren ze sporadisch. Als jouw debiteur aan hen heeft betaald moet je maar hopen dat ze het afdragen aan jou: dit levert nog meer stress op dan jouw niet betalende debiteur! Uiteindelijk na veel loze beloften en druk van onze kant toch de betaling ontvangen. Dit bedrijf doet voorkomen dat ze een grote organisatie zijn, maar in werkelijkheid opereert het echtpaar Veugelink vanuit hun rijtjeshuis in Driel. Het zal me niets verbazen als deze lui een keer onderwerp zijn in Tros Opgelicht...
geen
volstreks onbetrouwbaar niet te bereiken veel frustratie
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen zaken mee doen
Ik heb 5 weken nadat de debiteur aan haar verplichtingen heeft voldaan, nog geen eindafrekening ontvangen. Laat staan dat ik een betaling heb ontvangen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op e-mails. Omgekeerde wereld: je schakelt een incasso bureau in, en je moet uiteindelijk zelf als incasso bureau optreden. Wegblijven bij die lui.
geen
onbetrouwbaar, onbereikbaar, incompetent
Waardering:
1.0 2.0
|
niet mee in zee gaan
Op het moment van uitbetalen aan de opdrachtgever is Incassodeal niet meer te bereiken.Uiteindelijk wordt er uitgekeerd maar zij houden onrechtmatig een bedrag in. Dit bedrag komt toe aan de opdrachtgever en niet aan Incassodeal. Absoluut niet betrouwbaar en zeker wanneer het om grote bedragen gaat, zijn zij geen aanrader.
geen
niet professioneel, en niet betrouwbaar
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet te vertrouwen
Incassodeal maakt niet waar wat ze beloven. Daarnaast staan ze er om bekend dat ze bedragen niet of pas heel laat afdragen aan de opdrachtgever. Dit heb ik ook zelf aan den lijve ervaren. Beslist geen betrouwbare partner. Doe ik geen zaken meer mee.
Niet ondervonden
Niet betrouwbaar Doen niks voor je
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Incassobureau Rotterdam(8.0/10.0)0km
Huissen - Wijngaarden 13
Incassobureau Rotterdam bied professionele ondersteuning bij de incasso van openstaande vorderingen op bedrijf en particulier. De dienst is gratis voor opdrachtgevers. Alle incassokosten worden op de wanbetaler verhaald. Vorderingen kunnen eenvoudig via de website uit handen worden gegeven....meer...
 
 
Lindorff(7.4/10.0)3.1km
Arnhem - Groningensingel 51
 
 
HB Incasso(6.6/10.0)3.3km
Huissen - Handelstraat 11A
Diensten: Advies, Overeenkomst, Schuldsaneringen, ...
Specialisaties: Incassobureau, Procedure, Rekeningen, ...
 
 
Vleeming c.s. Incasso- en juristenkantoor B.V.(7.8/10.0)3.7km
Arnhem - St. Gangulphusplein 45
het verrichten van incassowerkzaamheden en het geven van juridische adviezen aan bedrijven en particulieren...meer...
Diensten: Credit management, Proces-verbaal, Rapportage, ...
 
 
Aed Control(7.8/10.0)3.7km
Arnhem - Schepen Bierwischstraat 5-14
 
 
BKI Arnhem(7.6/10.0)4km
Arnhem - Goudreinetgaard 37
 
 

Plaatsen in de buurt

Andelst - Arnhem - Doesburg - Elst Gld - Heteren - Nijmegen - Velp Gld - Wageningen - Zetten - Zevenaar
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau