Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Lingewaard incasso

Lingewaard incasso

7.9 / 10.0
(16 stemmen)
Postbus 57
6680AB Gendt
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0481355570
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@lingewaardincasso.nl
16 3.9791666666667 7.9
Gemiddelde waardering uit 16 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

LINGEWAARD INCASSO

Unieke formule met ouderwetse service!

Lingewaard Incasso is een onderneming met veel ervaring op incassogebied, juridisch gebied, maar wellicht nog belangrijker: volledig bekend met de wereld van gerechtsdeurwaarders (executie). Zij richten zich dan ook in eerste instantie op het MKB maar gaan uiteraard een grote klant ook niet uit de weg.

Het vernieuwende en wellicht ouderwetse aspect is dat Lingewaard Incasso terug gaat naar de oorsprong van de incasso. Meer aandacht voor de minnelijke fase waarbij zowel de debiteur naar behoren wordt benaderd en de  opdrachtgever naar behoren wordt geïnformeerd. Advies en betrokkenheid staan erg hoog in het vaandel, iets wat bij het overgrote deel van de huidige incassobureaus vandaag de dag niet meer aan de orde is.

Zo is er de stickerservice waarmee op een laatste aanmaning/factuur wordt aangegeven dat bij uitblijven van de betaling de factuur na vijf dagen overgedragen wordt aan Lingewaard Incasso met uiteraard de verbonden kosten voor de klant. Dit verhoogt het betalingsniveau aanzienlijk en daarmee uw cashflow! Ook is er de pre-incasso, waarbij er nog geen sprake is van een echte incasso met kosten, maar wel gebruik gemaakt wordt van het briefpapier van Lingewaard Incasso om een vordering te innen. Omdat hier slechts €10,- administratiekosten worden geclaimd werkt deze milde vorm klantenbindend en preventief uitermate doelbewust. Het bellen van de debiteur in de avonduren of in het weekend door de medewerkers van Lingewaard Incasso behoort ook tot de ‘ouderwetse’ diensten.

Echte ‘No Cure No Pay’, zonder abonnement, dossierkosten of welke andere kosten dan ook. Op de website van Lingewaard Incasso staan veel voorbeelden waarbij u zult merken dat alles mogelijk is. Maatwerk is geen probleem, vorderingen kenbaar maken kunt u simpel doen door gebruik te maken van een invulformulier op de website, of via de post, mail of een fax.

Kortom, Lingewaard Incasso maakt het leven voor u als ondernemer een stuk ontspannender zodat u zich weer volledig kunt richten op uw vak: Namelijk “ONDERNEMEN”.

Kenmerken

Diensten:
Credit management
Debiteurenbeheer
Het geven van juridische adviezen
Het opstellen van contracten en overeenkomsten
Het opstellen van levering- en betalingsvoorwaarden
Huurvorderingen
Incasso op basis van no cure no pay
Incasso van contributieachterstanden
Internationaal incasso
Ons langjarige scoringspercentage:
80
Specialisaties:
Business-to-business incasso
Vorderingen op particulieren
nationaal
internationaal

Plaats een review

Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau