Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

MKBusiness Incasso

3 / 10.0
(6 stemmen)
Burg Drijbersingel 25
8021DA Zwolle
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0388200217
Fax: (+31) 0388200218
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@mkbusinessincasso.nl
52.517156.095052
6 1.5150214592275 85 3
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

INCASSEREN MÉT KLANTBEHOUD

MKBusiness Incasso is een betrouwbaar en transparant incassoburea die zichheeft gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Wij begrijpen dat de relatie tussen u en uw klanten van het grootste belang is en dat de incassoprocedure op een correcte manier dient te verlopen. Dit doen wij door onze persoonlijke en betrokken manier van werken.  Hierdoor verbeteren wij aantoonbaar de cashflow en winstgevendheid van onze klanten, met oplossingen op het gebied van bemiddelingen, credit management, consultancy en incasso.

Door onze passende manier van werken en focus op klantbehoud, kan uw wanbetaler weer een trouw betalende klant worden met wie u nog lang zaken kunt doen.

Tevens kunt u 24 uur per dag wereldwijd online inloggen in uw dossiers, zodat u precies weet wat de status is van uw openstaande vorderingen en welke acties wij reeds hebben ondernomen om uw vordering te incasseren.
De geïncasseerde vorderingen maken wij binnen enkele dagen aan u over.

Kenmerken

Diensten:
Credit management
Debiteurenbeheer
Het geven van juridische adviezen
Het opstellen van contracten en overeenkomsten
Het opstellen van levering- en betalingsvoorwaarden

Reviews

Plaats een review
|
Frauduleus bedrijf dat structureel aan oplichting doet
deze zogenaamde 'stichting' schrijft elke paar maanden onder de naam van steeds andere 'loterij' namen, geld af van rekeningen van met name ouderen en jongeren. Mijn vader (in verzorgingstehuis) is hier tevens de dupe van. Als ze eenmaal je rekeningnummer hebben blijven ze zonder toestemming geld van je rekening afschrijven. Lukt dat niet meer? Dan veranderen ze gewoon de naam van hun bedrijf en beginnen ze weer opnieuw. Helaas wel zo dom om dit vervolgens bij hetzelfde klantenbestand te flikken. Mensen pas op, dit bedrijf licht mensen op en steelt geld!
.
oplichters, fraude, criminaliteit
Waardering:
1.0 2.0
|
onbetrouwbaar
er is zonder medeweten van mijn kant € 49,50 van mijn rekening afgeschreven voor Lucky miljonair waarvan ik nooit een e-mail van heb mogen ontvangen in de lijst van het incasso bureau komt dit bedrijf ook niet voor ik heb het gelukkig op tijd gemerkt en heb het kunnen retourneren het komt bij mij over als een grote zwendel partij ik schroom dan ook niet om aangifte te doen
geen
volgens mij een grote zwendel partij
Waardering:
1.0 2.0
|
Proefpakket
Ik heb idd ooit een gratis proefpakket aangevraagt en de verzendkosten nettjes betaald. Nergens stond vermeld dat dit kennelijk om meerdere toezendingen gaat waar ik geen toestemming voor gegeven heb. Ook werkt het email adres niet.Nu ontvang ik dreigmailtjes waaronder deze: Wij zullen uw dossier overdragen aan onze juridische afdeling om een rechtszaak op te starten. Dit brengt extra kosten met zich mee, welke minimaal € 510,98 bedragen. Deze kosten komen geheel voor uw rekening. Deze rechtszaak kan onder andere (loon)beslag tot gevolg hebben. In de aanloop hiernaartoe ontvangt u binnenkort van één van onze deurwaarderpartners een dagvaarding. U kunt dit alleen nog voorkomen door de openstaande vordering van € 72,50 te voldoen op rekeningnummer IBAN NL16 SNSB 0851744745, ten name van Stichting Derdengelden Incasso Service. Uw betaling dient binnen vijf dagen op onze rekening bijgeschreven te staan onder dossiernummer D0415160736. Mocht u deze brief per email ontvangen kunt u hier klikken voor directe betaling via iDEAL.
Zeer slecht!!
Waar halen jullie dit vandaan ? Ik heb nergens voor getekend en zou dit ook nooit doen! Belachelijk ik heb een min. inkomen dus zal ook niet aan abonnement beginnen omdat ik weet dat ik me dit niet kan veroorloven!!! Ook is het mail adres niet juist.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichting
In plaats van de benaming MK Business zou er nog een term moeten bijgezet worden, namelijk Oplichtingsbureau MK Business
geen
alles
Waardering:
5.0 10.0
|
My Save Ellende
Ook ik kreeg een telefoontje van my save ellende met een prive nummer gebeld, normaal negeren we dit maar mijn schoonmoeder is in het ziekenhuis wegens hersenbloeding en operaties. Er begint een of andere kip te ratelen en of ik antwoord wil geven op de vragen halverwege haar verhaal zeg ik met mijn stomme hoofd ook nog dat ik het niet meer begrijp en dat ik er van af zie, maar helaas vergeten de telefoon een uit te drukken dus ik hing aan ze vast maar als er een mail komt kan vrijblijvend opzeggen. Opeens is er van mijn rekening € 95 afgeboekt door een of ander derdengelde stichting per direct gestoneerd en dan begint eerst my save met dreigementen van nu en dan betalen want anders ... Ik vertel dat ik nooit niets heb ontvangen maar hun hebben volgens hun zelf gelijk en staan in hun recht dus betalen ECHT NIET. opgetrommeld word MKBusiness 2 keer hebben ze gebeld (volgens hun meerdere malen)en na de eerste rinkel weer opgehangen. ik heb ze zelf teruggebeld en sinds 10 dagen dreigen ze nu als deurwaarder te komen als ik niet binnen 5 dagen niet betaal maar dit hoor ik al 3 keer. Ik kan het prima betalen maar laat het niet van me afjatten want als je een dief gaat betalen dan blijf je betalen, ze zijn van harte welkom op de gemeenschappelijke stoep 2,5 meter bij mijn voordeur vandaan. Teun van der Plas www.sagittavof.nl zal nu met ze bellen en aat het wel weer weten.
Ontvindbaar
heb je even?
Waardering:
1.0 2.0
|
onbetrouwbaar !!!
Werkt onder 1 hoedje met de My save account . Oplichters !!! Malafide praktijken !!!Dit moet STOPPEN !!!!
geeeeeeeeeeeeeeeeeeen !!!
OPLICHTERS!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Voor bedrog van incasso mkb
Als wij nu allemaal eens samen een incasso bedrijf opstarten en die bedriegers zelf een rekening en of aanmaning opsturen met een heleboel onzin erop , zoals zij bij ons doen.Zou dit niet een positieve gedachte zijn , wij hoeven niet meer te klagen en wij kunnen ook nog eens lachen en kunnen dit ook lang volhouden.Zij zijn nu toch ook al een paar jaar bezig met deze onzin.Ik hoop wat positieve reacties te krijgen,want het rechtelijke systeem doet er toch niets aan ,het is toch maar de gewone man die de dupe is.
Waardering:
5.0 10.0
|
goed werk geleverd
Twee jaar geleden dit bedrijf ingeschakeld om een faktuur geïncasseerd te krijgen van wanbetaler. Perfect geregeld! Jamal, had maar netjes betaald, had je veel geld bespaard.
Goed werk verricht.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Prepaid Card
Een aantal jaren prepaid creditcard via benchmarker aangevraagd. Ik heb deze ontvangen : nooit gebruikt en ook niet geactiveerd. kaart is verlopen per 03.13 (2013). afgelopen mei/juni een factuur ontvangen maar niet betaald (jaar later ?). Ik begrijp hier niets van. Opzeggen card (Naam organisatie/adres etc ?) Wie heeft hier ook ervaringen mee en wie weet een oplossing ? 12 Easy BV heeft afgelopen week gebeld (ook nog op mijn geheime telefoonnummer) maar ik was niet thuis. Ik wil van 12 Easy bv af en doorgaan met mijn leven ! BVD voor reacties.
Onbetrouwbaar/onduidelijkheid
Waardering:
2.0 4.0
|
MKBusiness Incasso en Puzzel4U
Wij zijn op zoek naar mensen die een incassobrief van MKBusiness Incasso hebben ontvangen inzake Puzzel4U. Het betreft hier de jaren 2012 of 2013 of 2014. Wij zijn een rechtzaak aan het voorbereiden tegen MKBusiness en nu stellen zij dat zij voor 2012, 2013 en 2014 geen incasso of werkzaamheden hebben verricht voor Puzzel4U. Wij denken dat dit onjuist is, mede gezien uw reacties zouden wij dolgraag een copy van u willen ontvangen van een incassobrief van MKBusiness. Wij willen u zelfs belonen voor uw hulp. Heeft u meer informatie en bent u wel degelijk door MKBusiness benaderd? help ons en wij zullen u informeren wat de rechter heeft besloten. Onze dank is groot. Gezien uw en onze pricacy kunt u zich melden bij swiebertje1968@hotmail.nl. Wij zijn te goeder trouw en nogmaals dank! Overigens zijn dezelfde personen betrokken bij Creditpay, het kan dus ook zijn dat u brieven heeft gehad van Creditpay, ook deze willen wij graag zien.
Ik heb geen goede punten voor MKBusiness
Ik hoop de minpunten doormiddel van brieven en bewijs binnenkort aan te tonen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Allround Vitality oplichting
Begin juli werd ik gebeld door een jongeman met een (waarschijnlijk) Marokkaans accent. Hij heeft mij een proefpakket vitaminepillen door de strot weten te duwen ten bedrage van € 9,95. Ik heb hierin toegestemd, maar vond wel dat ie mij zat te slijmen. Hoe het ook zij, wanneer ik geen vervolgpakketten meer wilde ontvangen kon ik hierover bellen en dan werd e.e.a. stopgezet. Na een paar weken schoot het mij ineens te binnen dat ik moest bellen om op te zeggen. Toen ik belde kreeg ik een of andere onbeschofte griet met een Rotterdams accent aan de lijn die mij op hoge toon vertelde dat ik hiermee nu een beetje te laat was en dat ik aan dat vervolgpakket vastzat. Omdat er geen redelijk woord mee te praten viel, heb ik uiteindelijk in blinde woede opgehangen. Het vervolgpakket (vieze) vitaminepillen heb ik ongeopend retour afzender gestuurd. De aangekondigde incasso van € 50,-- heb ik geblokkeerd. Godzijdank! Ik word nu al 2x in korte tijd aangemaand door MKB Business Credit Management om € 50,-- te betalen. Deze brief komt uit Amersfoort en in het het briefhoofd staat een adres in Zwolle. Eerst was ik van plan om vanochtend nog te gaan bellen, maar gelukkig ben ik gaan googlen, waarna ik een regen aan klachten vond. Ik had al zo'n vermoeden maar twijfelde. Mensen trap hier niet in en laat je deze rotzooi niet door de strot duwen.
Geen
Onbeschoft, oplichting
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet alleen hotelgroup of puzzelboekjes ook SOLAY multivitamine
Ze werken ook voor Solay multivitamine , zelfde concept, proberen je geld uit je zak te stelen!!! Niet in trappen.
GEEN
ALLEEN MAAR, telefoniste heeft een hele grote mond, maar de mijne is toch groter!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
mkbusiness zijn oplichters
ik heb al weken een dreigment van incasso bureau mkbusineess,over puzzel4u,maar beide zijn het zelfde opolichtersduo bel hun gewoon elk uur terug dan weten ze hoe het is om iemand te stalken(verboden)
geen
oplichtersbende
Waardering:
1.0 2.0
|
MKBusiness
Brief van MKBusiness ontvangen? Steek er de open haard mee aan :) Ken je juridische positie, werk oplichting niet in de hand door te betalen! Bel gratis het Juridisch loket voor advies bij twijfel!
Goedkoop aanmaakpapier
Oplichting
Waardering:
1.0 2.0
|
ze gaan nog een stap verder
heb aangetekend geschreven naar het incassobureau in Zwolle, vermits er toch niet gereageerd wordt op een andere manier, heb geen kaart (onmiddellijk teruggestuurd) en mijn naam is steeds onjuist, alleen het adres is correct. Maar nu nemen ze een ander incassobureau (Trivion België) en kan het spelletje blijven verder duren. Geef nu heel het boeltje door aan mijn advocaat.
geen
geen, er moet tegen opgetreden worden
Waardering:
1.0 2.0
|
onterecht berekende incasso kosten
Ik krijg nog geld van ze terug wegens oplichting 40 euro onterechte incasso kosten.
hebben ze die dan het zijn grootste oplichters krijgt u ooit incasso brief van hun betaal dan niet
zeer onprofessioneel geven geen reactie of ze durfen niet omdat consument gewoon gelijk heeft
Waardering:
1.0 2.0
|
bestolen
ik heb telefoon gekregen van elderezzz of ik graag zou op vakantie gaan er waren geen kosten aan verbonden na veel ene en tweee ging ik akkoord nog geen week later krijg ik email hoe ze eraan komen weet ik niet van een incasso bureau dat ik 139 euro moest betalen ik zei ik weet nergens van van wat zou ik die moeten betalen kwam het van elderezzz.met schrik heb ik dan die 139 euro betaald.ik moet wel zeggen ik ben echt bestolen want heb nooit iets gekregen in de plaats wel euro's minder
geen
slecht bureau dat mensen oplicht
Waardering:
1.0 2.0
|
Zelfde eigenaren nu actief onder de naam Creditpay te Zwolle
Bedrijf is nu ook actief onder de naam Creditpay (www.creditpay.nu)
Waardering:
1.0 2.0
|
bedrog
bij deze wil ik dus laten weten dat ze mij ook proberen optelichten ik krijg zoals zoveel hierboven vermeld telefoon om een elderzzz jaarkaart uit te proberen ze zeggen mij dat je 14 dagen bedenktijd hebt en na 14 dagen de kaart dan ook ni meer geldig na geen antwoord dus ik bedenk mij en nu eisen ze van mij 99euro en dan nog ingebreksteling kosten je zegt dit aan de telefoon ook en toch blijven ze zeggen dat ik moet betalen voor een produckt dat ik niet eens wens of heb gebruikt !! sorry maar hier laat ik het niet bij en heb dan ook al de gegevens door gegeven van zowel dit bureau als dat van elderzz aan mijn advokaat!!
Waardering:
1.0 2.0
|
hotelbon
ik voel me opgelicht door een betaling te krijgen maar geen hotelbon aangekregen daarmee ga ik niet akoord om deze betaling te doen heb dit niet gewild is op naam van kerselaers michel aangekomen maar hier heb ik of deze persoon niks mee te maken en willen dit dus ook niet
geen
heel veel
Waardering:
1.0 2.0
|
Opgelicht????
ook ik heb eenzelfde verhaal zoals allen hier boven. Eldrezzz stuurt heel erg laat het papier van je vakantiepas op, hier dag voor einde van 14 dagen toegekomen. we hebben onmiddellijk gebeld om alles te annuleren. Zogezegd zogedaan, men zou alles geannuleerd hebben. enige tijd geleden een herinnering gekregen met gevolg we belle terug en er word ons bevestigd dat alles geannuleerd is en wat gebeurd er vandaag? Een herinnering van een incasso-bureau dat we alsnog moeten betalen??????? Naar Elderzzz gebeld en weer zegt men daar dat wij een anulatie gedaan hebben??? Men ging MKbussines aanmanen om mij een bevestiging van anulatie op te sturen, ben benieuwd of dit nu wel lukt? Zo niet, wees dan maar zeker van de oplichterspraktijken!!!!!!!!!!!!!
niks
alles
Waardering:
1.0 2.0
|
elderzzz
schandalig ; na de bedenktijd ontving ik pas de jaarlijkse pas. Dus na de bedenktijd. Telefonisch contact met Elerzzz en na langduriggggggggggg wachten eindelijk iemand aan de lijn. Pas wordt telefonisch stopgezet en bevestigd door Elderezzz ; nu op de koop toe krijg ik reminders van MKBusiness voor de onbetaalde factuur ; telefonisch krijg je geen contact ; via hun website een bericht nalaten wordt niet beantwoord of toch je krijgt een nieuwe reminder ; nu terug mailtje gestuurd naar hun info.....
ONDER DE NUL
XXXX
Waardering:
1.0 2.0
|
elderzzz - MKBusiness
Ik heb twee telefoontjes gedaan : MKBusiness vroegen naar dossiernr, dit heb ik niet gegeven. De dame bleef beleefd en.... Daarna telefoneerde ik met Elderzzz, nadat ik eerst de klantendienst probeerde en dat niet ging. Heb ik maar meteen gevraagd een hotel te boeken. KREEG IK DEZELFDE DAME AAN DE LIJN VAN MKBUSINESS ????
criminele organisatie. Dame is zeer spraakzaam en beleefd maar zet hiermee wel haar toekomst op het spel, denk ik ?
Waardering:
5.0 10.0
|
Elderzzz
Enkele weken terug kreeg ik ook telefoon van Elderzzz jaja ik kreeg 14 WERKDAGEN bedenktijd en terugzendtijd . Allemaal mooie praatjes . Week later rekening in bus nog een week later een bericht op voicemail van zogenaamd incasso om zo snel mogelijk te betalen . Beetje bizar wel dat de stem van de heer aan de tel erg leek op de stem van degene die me als eerste had gecontacteerd.contact met ze opnemen heeft geen nut want krijg geen reactie terug . :-s
0,0
afzetterij tot en met
Waardering:
1.0 2.0
|
bon
Dossiernummer : D0913106504 Behandelaar : De heer W. Wijnen Telefoon : (0032)38081285 Betreft : Aanmaning hotelbon Elderzzz/ 406001 / D0913106504 Zwolle, 16 september 2013 Geachte heer / mevrouw F. Janssens, Bij controle van onze administratie is gebleken dat ondanks de verschillende herinneringen die wij namens Elderzzz BVBA aan u hebben gestuurd, u wettig ingebreke en verzuim bent gebleven om de factuur te voldoen. Cliënt heeft ons derhalve opdracht gegeven onderstaande vordering in het buitengerechtelijk te incasseren. U kunt rechtsmaatregelen voorkomen door het totaalbedrag € 139,95 binnen 5 dagen te voldoen op ons rekeningnummer IBAN NL16SNSB0851744745 , BIC SNSBNL2A, Stichting Derdengelden MKBusiness, onder vermelding van uw dossiernummer D0913106504. Meer informatie over uw vordering en betaling kunt u vinden op onze website: http://www.mkbusiness.nu/login-debiteuren.Loginnaam106843. Wachtwoord xkzhc9qg. Voorkom hogere, gerechtelijke kosten door deze keer tijdig te betalen. Het bedrag zal zich na deze aanmaning wettelijk verhogen. Bent u financieel niet in staat om het gehele bedrag in één keer te voldoen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om u verder van dienst te kunnen zijn. Mocht u schriftelijk willen reageren verzoeken we u vriendelijk dit middels mail te doen aan info@mkbusiness.nu. Met vriendelijke groet, Dhr. W. Wijnen MKBusiness Incasso
dat ik niet moet betalen
het zijn op lichters
Waardering:
4.0 8.0
|
Schandalig
Elderzzz zijn ook oplichters werken samen met het incasso buro oplichters ik betaal niet morgen vredegerecht kijken wat ze kunnen doen. Ik heb niets getekend dus niet bindend. Ze belde mijn dochter op om brochure op te sturen mij dochter zegt mijn ouders zijn op vakantie ik beslis niets en koop niets nee nee sturen alles op daarna ineens een rekening 99,95 euro ikke bellen eerste gooit de hoorn neer tweede ging terug bellen na een week ineens dat incasso buro M K Bisness gelieve te betalen ikke mail gestuurd je hoort er niets van domme oplichters
Geen punten alleen -punten moet je hier nog een ster geven dat verdienen ze ni
Slechte buro
Waardering:
1.0 2.0
|
Belachelijk
Na telefonisch akkoord ben ik in zee gegaan met Elderzz. Ik kreeg maar geen acceptgirokaart en heb meerdere malen gemaild. Uiteindelijk verzocht om automatische incasso. Dit werd ook niet gedaan. Ook kon ik geen gebruik maken van de beloofde mogelijkheden. Klacht na klacht verstuurd maar krijg geen reacties. Uiteindelijk kreeg ik een dreigbrief van mkbincasso met 40kosten!! Ik gebeld, uitgelegd dat ik al meerdere malen contact heb gezocht met Elderzz maar dat zij niet reageren, dat ik geen acceptgiro heb ontvangen en de kosten ook niet terecht vindt aangezien ik mij best heb gedaan. De persoon aan de lijn was erg onvriendelijk en bleef aanhouden dat ik de kosten moest betalen. om verdere problemen te voorkomen heb ik betaald en meteen een klacht ook naar mkbusiness verstuurd. Ook hier heb ik nooit reactie opgekregen!!! ondertussen heb ik een advocaat in handen genomen. Wat een onzin bedrijven!
GEEN!
Zeer onvriendelijk. Respectloos. Brutaal. Onzakelijk. Onmenselijk etc.
Waardering:
1.0 2.0
|
7 augustus 2013
ik kwam in aanmerking voor een gratis puzzelmagazine, alleen de verzendkosten moest ik betalen, echter heb ik nooit dat gratis puzzelblad gehad, wel de rekening, en dat ik vast zat aan het blad voor minstens 1 jaar. nou mooi niet, ben constant lastig gevallen door mkb business, savonds, snachts via de mail, toen ik weer een tel kreeg van een dame gaf ik aan dat zij aan het stalken was. En als ze geknuffeld wilde worden, kon ze mij ook gewoon benaderen. Ik ben daarna nooit m,eer lastig gevallen door die oplichters.
min punten
minpunten
Waardering:
1.0 2.0
|
Elderzzz en MKBusiness Credit Management zijn oplichters !
Gefeliciteerd, zojuist doorgegeven aan fraudehelpdesk.nl
geen
Vordering van € 300.- voor de tijd en energie en briefwisselingen die ik inmiddels heb gemaakt, wordt niet betaald, misschien moet ik een incassobureau inschakelen :-)
Waardering:
1.0 2.0
|
Dega/MKBusiness
Dit zijn beide malafide bedrijven. Om dit een halt toe te roepen, heeft (zoals Visjeall zei), DFI Incasso het voortouw genoemen om via de fraudehelpdesk zoveel mogelijk gedupeerden te verzamelen. Kijk ook even op het forum van "opgelicht" onder Dega Subsidies en lees je even in hoe ver het op dit moment staat. Meldt je verhaal svp bij fraudehelpdesk en mail je firmanaam/contactpersoon/telefoonnummer/mailadres en verhaal ook naar DFI. Zodra zij bevestigen, mag je MKBusiness en Dega per direct doorverwijzen naar DFI en ben je ze kwijt. ALs MKBusiness zijn dreigementen waar maakt, dan zouden we eind deze week begin volgende week dus eindelijk de langverwachte dagvaarding moeten laten bezorgen. Samen met DFI verheugen wij ons daar uiteraard erg op!
Geen!!!
Heb je even?????
Waardering:
1.0 2.0
|
Inderdaad
En ze bellen ons ook met hun privé nummer 06 geblokkeerd. Nee het is zeker geen incasso bureau
Waardering:
1.0 2.0
|
oplichters
dat vermoeden had ik ook al, op google streetview ziet het er inderdaad niet uit als zou daar een florerend bedrijfsleven zijn!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Beste John
Mkbusiness incasso heeft dan ook geen lokatie, burgemeester Drijbersingel 25 is een lege pand dat onderverhuurd staat al een tijdje, mensen we worden in de maling genomen
Waardering:
1.0 2.0
|
Opgelicht
Ze werken ook samen met de Bedrijfeninfo online postbus 3035 1801 GA Alkmaar ook een oplichterij.
Waardering:
1.0 2.0
|
ELDERZZZ hotelbonnen
je wordt via callcenters langs slinkse wijze klant gemaakt. we hebben allerlei pogingen gedaan om de zaak te annuleren dat kan dan per telefoon a 0,80/min. met een max. van € 40,-- normaal is het zo dat je een rekening krijgt van Elderzzz, nee met stuurd dit direkt door naar een incassobureau, door klachten in te dienen bij consumenten kontakt en andere organisaties als hotelbon, is de zaak terug gedraaid door Elderzzz, maar dit is weer niet doorgegeven naar incassobureau die nu maar aanmaningen blijft sturen.
Waardering:
1.0 2.0
|
MKbusiness
visje hoe is het bij jou afgelopen?
Waardering:
1.0 2.0
|
oplichting door dega subsidies en mkbusiness
Beste allen, Je moet een melding doen bij: fraudehelpdesk.nl en je kunt je aanmelden bij DFI Incasso en Facturatie. Daar worden momenteel de krachten gebundeld om samen op te trekken tegen deze oplichters. Tel: 0318-303967 of e-mail: info@dfi-incasso.nl
geen
alles
Waardering:
1.0 2.0
|
OPGELICHT DOOR DEGA SUBSIDIES EN MKBUSINESS
Ook ik ben opgelicht door dega subsidies. Ze zouden voor mij uitzoeken of ik subsidie kon krijgen voor mijn bedrijf. Ze hebben telefonisch gezegd dat als ik geen subsidie kon krijgen er geen kosten aan verbonden waren. Het bleek dat ik geen subsidie kon krijgen. Toen werd mij een papierwerk toegezonden waar ik 393,25 voor moest betalen en als ik niet zou betalen dan kwam er 58,99 bij. Ik heb dit niet betaald. Later kreeg ik een brief dat er 300 bij zou komen als ik niet zou betalen binnen een paar dagen. Vandaag weer een brief ontvangen dat, ze dreigen nu met deurwaarder. Ze hebben het in handen van de juristen gegeven en nu is het in handen van MKBusiness.. Volgens mij verkopen ze elke oplichting zaak aan MKbusiness. Slapend rijk worden ze! Ik heb aangifte gedaan bij de politie! Ik ga niet betalen! Over heel internet staan klachten over hun. Hoe is het bij jullie afgelopen???? Graag reactie via mail!!
Geen pluspunten! oplichting is dit..
Waardering:
1.0 2.0
|
Dega subsidies en Mk Buisness
Hallo, ook ik ben opgelicht door dega subsidies. En nu zit MK Buisness steeds achter mij aan. Bellen, en ontvang steeds brieven. In de brief staat vermeld dat er 1 van de deurwaarderpartners langs zal komen met een dagvaarding. Wie heeft dit ook gehad? en wat hebben jullie gedaan? We hebben het al aan de politie doorgegeven. Wij gaan niet betalen!!
Geen pluspunten! 1 dikke oplichterij is het!
Waardering:
1.0 2.0
|
opgelicht door dega subsidies en mkbusiness
ben ook opgelicht door dega subsidies, heb nu mkbusiness incasso op m'n nek. Werken samen met dega!!!!!
géén
firma list en bedrog
Waardering:
1.0 2.0
|
Onze krachten bundelen...
Hallo medestanders, lijkt het jullie niet zinvol om onze krachten te bundelen en gezamenlijk een vuist te maken jegens MKBusiness? Het is toch van de zotte, dat anno 2013 ondernemers en privé-personen op zo'n onfatsoenlijke wijze benaderd worden. Natuurvriendelijke groeten, René
Géén enkel pluspunt.
Alleen maar minpunten.
Waardering:
1.0 2.0
|
Dega OPGELICHT
Ook ik ben opgelicht door DEGA, en ja ook bij mij is de rekening overgedragen aan MKBbusiness. ook ik ga niet akkoord. Daarbij kreeg ik van de week een mail van MKBbusiness die mij ook een rapport ala DEGA aanboden. Grote oplichters!!!
Geen een heel eng dreigend incassobureau
Een e al oplichting, proberen via leugens het geld van gewone mensen in te pikken.
Waardering:
1.0 2.0
|
Aanmaning ivm DEGA Subsidies uit Rotterdam
Na weigering van een factuur van DEGA Subsidies uit Rotterdam, kreeg ik van Stichting Derdengelden MKBusiness een mail, dat ze de vordering van DEGA S hadden overgenomen en een rechtzaak tegen mij gaan beginnen, als ik niet binnen 5 dagen betaal. Gezien mijn eerdere bezwaren tegen de factuur van DEGA, ga ik ook nu niet betalen. Op het forum van Tros Opgelicht, http://www.opgelicht.nl/zoeken/?search%5Bs%5D=DEGA Subsidies
Waardering:
1.0 2.0
|
HELP, wat te doen met deze oplichters
ik kan mij helemaal vinden in alle onderstaande mails. Wij zijn nu ook de dupe geworden. Ze reageren niet op mijn brieven maar ik moet wel reageren op hun brieven. Ben er misselijk van. Heb vorig jaar allang alles teruggestuurd n.a.v. een telefoontje. Dat was voldoende zeiden ze. Nou, mooi klaar ben je. Wie weet wat je moet doen?
geen
alles, vooral het niet reageren op mijn brieven terwijl zij ze maar door blijven sturen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Een aangetekende brief schrijven en zeggen dat ze geen handtekening van je hebben.
Je wordt opgebeld met de tekst: je hebt en prijs gewonnen en je hoeft niks te doen. Het gesprek wordt inderdaad opgenomen, zonder medeweten van je, en daar wordt dan een zogenaamd toestemmingsgesprekje van gemaakt, waarmee ze je dreigen om te betalen anders...?
Een medewerker van MKB gaf, of the record, toe dat het niet netjes was. Gaf ook als tip om de band op te vragen. wat we gedaan hebben, en dat klungelwerk beluisterd. Maar een echt bewijs is dat voor een rechtbank niet.Dus.. zie minpunten.
Teveel om op te noemen. Hoe durven mensen in onze wereld te bestaan op het verdriet van anderen. Ikke, ikke ikke, en de rest kan stikke. Is dat waar we naar toe moeten. En wat doet de wet? Ik heb als raad gekregen een aangetekende brief te schrijven, met daarin te vermelden dat het fraude is wat ze plegen, doordat men geen handtekening van mij hebben. Er moet namelijk een door mij ondertekend schrijven aanwezig zijn. En dat hebben ze niet. Verder vermeld ik hun dat ik hun verder wel in de rechtbank tegen zal komen.Volgens mijn adviseur zou dit moeten helpen. We zullen zien, en anders ga ik ook naar de rechtbank.. Komen die praktijken van hun ook aan het licht. En misschien gebeurt en dan wat.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Zijn oplichters die alleen maar dreigen en zelfs onrechtmatig handelen door alle telefoongesprekken ZONDER toestemming op te nemen.
Geen
Onbetrouwbare oplichters Handelen onrechtmatig Verspreiden FUD Overtreden privacy wetgeving Op zelfde adres gevestigd als andere bekende oplichtings BVs.
Waardering:
1.0 2.0
|
Hotelgroup en mkb
Lees ik hierboven, betrouwbaar en transparant incasso bureau??? Zeer zeker niet. Ze dreigen, zijn brutaal en transparant al helemaal niet. Klantvriendelijk en respect is ver te zoeken !!! Weg met dit bedrijf!!! Werken samen met hotel group, ook zo'n oplichter, en het gaat maar door ......., geen woorden voor.
Geen ! Brutaal zooitje
Alles, reageren niet op mails etc. Geen ster waard, maar eens valt het doek. Kan niet wachten
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
Ook ik krijg een dreigbrief van MKB en heb eerst nog geprobeerd netjes te bellen, het gaat hier om 12 easy bv waar ik een prepaid creditcard van zou hebben ontvangen. Nou niet dus, heb nog nooit van het bedrijf gehoord. Heb de tegenrekening laten blokkeren zodat ze niets van me rekening kunnen afhalen. Als ik 12 easy bel krijg ik te horen dat het nummer is opgeheven. Zaakje voor onze rechtsbijstand.
Geen
Alles pure oplichterij
Waardering:
1.0 2.0
|
Malafide praktijken
Inderdaad oplichters samen met hotelgroup internationaal. We hebben aangifte gedaan vanwege spookmails. Ga niet in zee met deze oplichtingsbedrijven!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omdat je bericht te verzenden moet je een sterretje aanvinken . Ze verdienen geen ster.
Waardering:
1.0 2.0
|
email
welke herinneringen
reeds aangifte gedaan bij politie haaglanden reeds melding gemaakt bij de consumentenbond, kassa, radar, ombudsman en toezichthouder incassobureaus en melding gedaan bij mijn advocaat.
ik bijt terug alleen laat ik niet los
Waardering:
1.0 2.0
|
weg met dit bedrijf
oplichters zijn het die samen werkten met hotelgrooup ,nu weer een ander incasso-bureau. Blijf maar aanmaningen sturen met driegementen,maar betalen doe ik nooit!!!
geen, nog nooit iemand positief gereageeerd
alleen maar, oplichters en dreigen, dat ik hier op dit forum nog een ster moet geven, van de gekke!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
MKBusiness Incasso oplichting
Ik ben en wordt steeds bedreigd door MKBusiness Incasso over de klant 12 Easy BV waar ik een een pre-paydcard zou hebben aangevraagd nooit gedaan wel een creditcard maar dat heeft het bedrijf niet dus heb ik deze pre-paydcard dus ook niet aangevraagd maar er wordt wel gedreigd met een rechtszaak nu ze komen maar. Hetzelfde heb ik met deze Hotelgroup was een gratis kaart en nu willen ze ook € 153.00 niet dus ik wacht op de rechtzaak want een geluidsband kunnen zij niet sturen.Over dit alles heb ik het bewijs allang verstuurd maar zij blijven doorgaan. Moet zoiets niet naar het programma Kassa-oplichting?
Geen
Niet lezen en bewijs accepteren.Dom doorgaan jaar in jaar uit.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters zijn het!!! Trap er niet in!!
Ik ben in december 2011 gebeld door Hotelgroup met de vraag of ik een pakket wilde ontvangen. Na ontvangst had ik geen interesse en heb alles direct terug gestuurd. Een aantal weken later kreeg ik ineens brieven van MKB incassobureau. Ik bellen maar werd echt onbeschoft te woord gestaan, ik had het aangetekend terug moeten sturen...nou dat kunnen ze je echt niet verplichten. Nu ruim een jaar verder en ik word nog steeds met regelmaat gebeld met de vraag wanneer ik ga betalen. Ik betaal echt niet en heb het geluk gehad dat ze niet van mijn rekening konden schrijven anders was ik het geld dus gewoon kwijt geweest! Dus mensen kijk uit met wat je telefonisch bestelt
GEEN!!!
oplichters zeg...
Waardering:
1.0 2.0
|
Smerige laffaards!
Al maandenlang vallen jullie mijn arme oude en invalide moeder lastig om dat haar overleden man zogenaamd een hotelbon zou hebben besteld. Ondanks mijn zeer dringende advies aan mijn moeder om dit niet te betalen en ondanks dat ik dit incassoburo meerdere malen heb gevraagd om de bewijslast, en ondanks dat ik inmiddels de juridische weg heb bewandeld, heeft mijn moeder dit uiteindelijk in een vlaag van verstandsverbijstering toch betaald. Maar daarmee is de kous helaas nog niet af. Hedenavond krijg werd ik opeens gebeld, zonder nummer weergave. De eerste paar seconden werd er niets gezegd. Daarna kreeg ik een geautomatiseerde stem te horen die mij mede deelde dat ik zou worden gedagvaard omdat er niets betaald is. Beste mensen van MKBusiness Incasso, als jullie zo doorgaan, zal ik jullie een echte aanleiding geven om mij te dagvaarden. Het is mij nu wel duidelijk dat jullie niets meer zijn dan laag-bij-de-grondse oplichters. Blijkbaar luisteren jullie maar naar één taal. Met andere woorden: mocht ik vanaf nu ook maar iets horen of lezen van jullie wat met deze zaak te maken heeft, dan kom ik op een heel onverwachts moment persoonlijk en op een niet vriendelijke manier verhaal halen in Zwolle. Als jullie dat niet bevalt of als jullie deze review niet bevalt en daarvan aangifte doen, dan is dat prima, maar daarna kom ik terug met zwaardere maatregelen. En als jullie dan weer in mijn nadeel reageren, dan pas wordt ik boos. Ik heb nog nooit zulke laffe mensen meegemaakt. Kunnen jullie wel tegen een oud vrouwtje? Hufters! Dringend advies aan jullie: KAPPEN!
Waardering:
1.0 2.0
|
HELP!
Ook ik was benaderd door een "nederlands sprekend" man, met de mededeling dat ik een reis heb gewonnen, bla,bla,bla. Ik trapte hier in. Maar ik was net op tijd dat ze geen geld van mijn rekening konden halen. Later kreeg ik een brief van de incassoburo, dat ik moest betalen. En word nu herhaaldelijk gebeld door hun. Wat moet ik doen?!? Moet ik toch betalen? Staan zij in hun recht? HELP!!!!!!
GEEN
Criminele organisatie
Waardering:
1.0 2.0
|
HOTELGROUP
Ik ben ook gebeld door een man met een apart accent, hij vertelde mij dat ik een gratis reis had gewonnen en dat hij mij een hotelpaspord wou geven ik heb hiermee ingestemd omdat ik het woordje "gratis" hoorde, en aangezien ik vaak enquete's invul kwam dit aardig overeen, op het laatst namen ze vragen op en ik moest antwoorden met ja en nee, maar hierover is mij niets schriftelijk bekent gemaakt totdat er 3 dagen later 153 euro van mijn rekening was afgeschreven ik was gelijk op internet gaan zoeken en zag dat ze oplichters waren ik heb alles geprint en meegenomen naar mijn bank en hun hebben het rekeningnummer van hotelgroup geblokkeerd
niets
ALLES!
Waardering:
1.0 2.0
|
uitzending te mooi om waar te zijn varra zondag 02-12-2012
gister te mooi om waar te zijn van de varra gezien. werd mkbusinnes ook in naar voren gehaald. waar onder met het inzee gaan va hotelgroup international. waar ze mensen een gratis overnachting aanbieden en geld van de rekening halen en ze er nooit weer wat van terug zien nog geen week later sturen ze mkbusinnes er al op af met de incasso maatregelen.
geen enkele deze organistaie gaat gewoon in zee met criminele oplichters. organistatie zou hard aan gepakt moeten worden
goeie advocaat in handen genomen die er voor gaat zorgen dat meerder gedupeerden hun geld terug krijgen en dat mkbusinnes kan opdoeken. omdat ze met criminele oplichters in zee gaan.
Waardering:
1.0 2.0
|
OPLICHTERIJ
Ik sluit me erbij aan oplichterij is dit!!!!!! Ik ken een advocaat die ons wil helpen als ik mijn geld niet terugkrijg dus we gaan er achteraan. Absoluut!!!!! Al die opmerkingen zijn al gelezen door de advocaat
Waardering:
1.0 2.0
|
MKB business - oplichters voor oplichters.
Niet alleen Hotel Group, ook Puzzel4U. iDeal van MKB incasso is geblokkeerd en website ook. Er komt rode waarschuwing!
GEEN!
Alles.
Waardering:
1.0 2.0
|
Aasgieren
Ik ben ook gebeld door een jongen dat mijn taal spreekt ,zo genieperig zijn dat ik een vacantie gewonnen heb. Een jaar later krijg ik een rekening van over de 160 euro brieven gestuurd en netjes uitgelegd geen intresse te hebben maar mocht niet baten en krijg nog steeds aaanmaningen [ waar is de politiek bij zulke oplichters ] Ik ga nu aangifte doen van poging tot oplichting en vooral geen Betaling doen
Waardering:
1.0 2.0
|
oplichters
Ik heb jullie allang betaald verschillende brieven gestuurd. Ondanks alles tevergeefs blijf ik rekeningen krijgen. Ik ben ht zat jullie moeten je administratie en verschillende rekeningen goed nakijken.Hier worden onschuldige mensen worden hiermee gekwest.
Waardering:
3.0 6.0
|
klacht
ik weet niet waar jullie mee bezig zijn maar die hotel group zijn vuile oplichters en jullie blijven maar rekeningen sturen het is nu opgelopen naar 110.05 denken jullie dat ik dat geld aan oplichters ga geven ? dan kunnen jullie heel lang wachter ik maak GEEN cent over
geen
oplichters
Waardering:
1.0 2.0
|
Mkb blijft dom doen, lees mijn vervolg
Geachte heer Schilling, Uw dossier is op 2 juli gesloten. Onze opdrachtgever heeft de vordering teruggetrokken. Daarmee is voor ons de zaak afgedaan. Bij deze wil ik u hartelijk danken voor u snelle reactie. Het is alleen jammer, dat het niet klopt. Als op 2 juli mijn dossier is afgesloten, hoe is het dan mogelijk, dat op 5 juli mijn dossier als wanbetaler, nog op internet staat? (zoals ik al geschreven heb, op een openbaar medium) Ook is het niet mogelijk, als het op 2 juli gesloten is dat er 3 juli nog een dreigbrief de deur uitgaat bij u, die 4 juli word afgestempeld, en vijf juli door mij word ontvangen. Nu ga ik met vakantie, daarna zal er weer contact wezen.
n.v.t.
Te veel, past niet in dit kader.
Waardering:
1.0 2.0
|
Nazra mooi verhaal
Nazra dat verhaal vind ik echt heel goed gezegt ik heb die brief ook gekregen en ik moet binnen 3 dagen betalen ik heb nu nog 1 dag ofzo voor ik het moet betalen ben zeer benieuwd wie of wat er komt
geen
alles
Waardering:
1.0 2.0
|
OPLICHTERS MKBUSINISS
(OP DRACHT GEVER HOTEL GROUP INTERNATIONAL) WIJ ZULLEN UW DOSSIER OVERDARGEN AAN ONZE AFDELING OM EEN RECHTTSZAAK OP TE STARTEN.DIT BRENGT EXTRA KOSTEN MET ZICH MEE,WELKE MINIMAAL EURO 510,98 BEDRAGEN.DEZE KOSTEN KOMEN GEHEEL VOOR UW REKENING .DEZE RECHTSZAAK KAN ONDER ANDERE (LOON)BESLAG TOT GEVOLG HEBBEN.IN DE AANLOOP HIERNAARTOE ONTVANGT U BINNENKORT VAN EEN VAN ONZE DEURWAARDEPARTNERS EEN DAGVAARDING. U KUND DIT ALLEEN NOG VOORKOMEN DOOR DE OPENSTAANDE VORDERING VAN 215,02 TE VOLDOEN OP REKENING 85.17.44.745, STICHTING DERDENGELDEN MKBUSINESS. UW BETALING DIENT VIJF DAGEN NA DAGTEKENING VAN DEZE BRIEF OP ONZE REKENING BIJGESCHREVEN TE STAAN ONDER DOSSIERNUMMER ---------- MOCHT U DEZE PER EMAIL ONTVANGEN KUNT U HIER KLIKKEN VOOR DIRECTE BETALING VIA IDEAL. VOOR VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN TIJDENS KANTOORUREN OP MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN 8;30 TOT 17;00 UUR ONDER TELEFOONNUMMER 0900-2223331(EURO 0,30 PER MINUUT) HOOGACHT, MKBUSINIS CREDIT MANAGEMENT B.V.
OP LICHTERTERS, IK WAS GEBELT DOOR ZE .NA DOOR EEN ROBOT DAN .DIE SPRAAK DOOR DE TELEFOON .NA DAT HEB IK NOG NOOIT MIJ GE MAAKT. DAT IK EVEN 214 EURO WILDE OVER MAKEN EN DAT IN DE AVEND OM 21;15UUR EN DAT BLIJF DOOR PRATEN DE ROBOTJE AAN DE TELFOON EN DAT GEBEURTE WEL .VAAK DUS HEB EITS GEDAAN NU KUNNEN ZE MIJ NIET MEER BELLEN HAHAHA
HEBBEN JULIE DIT OOK THUIS GEKREGEN EN WAT DOEN JULLIE ER AAN IK DOE ER NIETS AAN IK BETAAL HET NIET IK HEB NIETS EN VOOR EITS DAT IK NIET HEB BETAAL IK OOK NIET .HOOP DAT ER EITS AAN GEDAAN WORD AAN DEZE OPLICHTERTS
Waardering:
1.0 2.0
|
ineens zonder herinnering een incasso brief in de bus
schrijf niet voor me zelf maar voor een kennis die gehoorproblemen heeft Ook benaderd door hotel groep telefonisch, heeft geen interesse zelf al met vakantie. Ook nooit iets ontvangen, nu na een halfjaar een incasso brief in de bus. ze hebben een paar keer gebeld dat hij wel moet betalen.Een crimineel buro en onbeschoft personeel ze laten je niet uitspreken als een niet betaald gaat het naar de deurwaader nu weten we het ook niet meer dus wel betalen???? we waren ook achter hun praktijken via google staan wel 200 klachten. wat de voorganger schrijft waren wij ook al achter ze spannen gewoon samen.
opdoeken dat buro en meer toezicht van de overheid
het zijn gewoon een stelletje criminelen
Waardering:
1.0 2.0
|
oplichters mkbusinees
now ik heb een envelop gekregen van hotel groep , maar aan gezien ik die week mee gekonstateerd bent met darm kakker , heb ik naar 4dagen probereen ze op gebeld , wat het in hild , dus de meid zij ja je kan in een hotel naar keuzen 3nachten verblijven ,ik zij tegen haar nee ik kan het niet ben in behandeling voor mijn darm kanker,dus zij was vriendelijke en zij of wat erg voor u , wat wil u nu ? ik zij ik wil het niet gelemal niet , dus zij zij tegen mij geen problemen ik zal op de compulter zetten alles wat u gezergd heeft en u zal geen problemen meer krijgen ook niet met incasso en zo , now raden ik heb nu al 3 brieven staan van incasso hier , heb al heel veel geprobeerd ze te bellen geen succes , de incasso neme niet op en als het opgenomen worden krijg je een sprekende pop die zergd wij zijn momentel gesloten en dat de helle dag door , now kan iemand mij helpen? wat kan ik doen ? ik heb ze niet om gevraagt om de shit ,en ik kan niet weg met darm kanker en borst kanker heb ik geen behoeften om deze gezeik , please kan iemand mij helpen . groetjes oliveira
mkbusinees
Waardering:
1.0 2.0
|
MKBusiness een schandalige organisatie onderdeel van Hotel Group
Een bedrijf wat al lang verboden had moeten worden!!!
Hebben geen pluspunten, zowiezo de benadering van hun medewerkers is rond uit ombeschofd te noemen!!
Agressieve benadering heb dan ook klacht ingediend bij het NMA gezien het gebruik van MKB. Wat eigenlijk staat voor de belang organisatie Midden en Klein Bedrijf
Waardering:
1.0 2.0
|
Incasso Bureau dat werkt voor criminele organisaties!
Onbegrijpelijk dat dit soort organisaties anno 2012 nog bestaansrecht hebben! Onbeschofte, op stalking gelijkende, telefonische benadering. Zowel door personenen (steeds een ander) of een automatisch gegenereerd systeem. Volkomen doof voor elke vorm van communicatie (bv e-mail contacten) en aandragen van motivatie voor het niet betalen. Ik acht ze inmiddels net zo crimineel als de opdrachtgever (in mijn geval) waarvoor zij werken: HotelGroup International. Tevens zal ik hen via mijn advocaat, zodra zij deze incasso uit handen geven, aansprakelijk stellen voor het in stand houden en bevorderen van de criminele praktijken van deze opdrachtgever. Het gaat mij niet (meer) om het geld (ca.€ 157,--) maar deze oplichterij moet worden beëindigd. Ik zal dan ook tot het uiterste gaan om dit te verwezenlijken. Inmiddels diverse instanties geinformeerd w.o. Kassa, Radar, ConsuWijzer, Opgelicht, Klacht.nl etc. Ik hoop dat vele anderen met mij de strijd aangaan. Pascal Frehé.
Zero!
Aleen maar!
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichters
speelt onder 1 hoedje met hotelgroup. heb inmiddels betaald onder protest. mocht er dus uitspraak komen via consumentenautoriteiten en de rechter dan heb ik het recht me geld terug te vorderen.
hebben jullie niet.
een heleboel. text en uitleg neem maar contact op.
Waardering:
1.0 2.0
|
zeer slechte incasso bureau
Werkt onder 1 hoedje met Hotelgroup paspoort. Malafide onderneming, zie klachten op google. Dit incassobureau moet zo snel mogelijk aangepakt worden door de toezichthouder!!!!!
zeer slechte incasso bureau
zeer slechte incasso bureau
Waardering:
1.0 2.0
|
Oplichter die een samenwerking hebben met HotelGoldCard
De Hotel Gold Card automatische afschrijving van 139,-- gestorneerd, direct daaroverheen een incasso van MKBusiness Incasso van 203,92 terwijl ik weiger om de oplichters van die Hotel Gold card te betalen...het moet niet gekker worden, als je ze niet betaald dan verhogen ze de kosten met hun eigen incasso bureau... Moet maar eens voor de rechter komen dit zooitje.
geen
alleen maar minnen
Waardering:
1.0 2.0
|
Agressieve oplichters
Ik word al 3 jaar lastig gevallen door incassobureau's die beweren dat ik een abonnement heb van Hotelgroup. Het eerste jaar heb ik nog gereageerd, qua brieven, maar nooit iets betaald. Hoeft ook niet, want ik heb geen abonnement. MKBusiness is erg agressief, blijven bellen. Beweren brieven te sturen die ik nooit zie. Onbegrijpelijk dat dit soort praktijken kunnen bestaan in Nederland. Waar is de bescherming van de consument in deze?
Criminele praktijken
Waardering:
1.0 2.0
|
trap er niet in
werken samen met hotelgroup, blijven aanmaningen sturen of mailen en houden nieet op. Wie betaalt er nou voor iets wat je niet hebt!!!Zijn ook niet voor rede vatbaar. Ga nooit met dit bedrijf in zee, en betaal vooral niet
geen
heel veel, geen waardering mogelijk!!! Dit bedrijf moet gestopt worden
Waardering:
1.0 2.0
|
OPLICHTERS
HOTELGROEP PASSPORT
GEEN
ALLES blijf maar brieven van hun ontvangen! word helemaal gek van die mensen die je opbellen je heb gewonnen een gratis weekend naar een hotel naar keuze en dan vraag je zitten hier extra kosten aan verbonden nee hoor nou gaan we ff wat opnemen blablabla en dan rekeningen rekeningen en nog meer rekeningen hoop dat ze er wat aan gaan doen want anders ga ik zelf actie ondernemen
Waardering:
1.0 2.0
|
BETALINGSHERINNERING
GEACHTE HEER/MEVROUW BETREFFENDE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN hOTEL gROUP INYERNATIONAL. EEN MONDELING AFSPRAAK IS NIET WETS GELDIG ZIE RADAR.SCHRIFTEHEIDSVEREISTE OF WWW.RECHTSPRAAK.NL /UISPRAKEN/ljn .AW 2754(ALNEAS 3) met VRIENDELIJKE GROETEN J.C. WEGMAN
OOOO
OOOO
Waardering:
2.0 4.0
|
mkbusiness incasso
Zij werken samen met Hotel group international. Dit is een oplichter!!! Probeert mensen geld afhandig te maken door abonnementen,waar je niet van af komt. Ze blijven aanmaningen sturen TRAP ER NIET IN. Blokkeer het reknr via de bank en betaal NEVER
die hebben ze niet, wel een klantenservice, maar service nooit van gehoord
alleen maar, doe iig aangifte, schakel consuwijzer in en max meldpunt, en het jurisch loket. Ben zelf bezig met advocaat. Succes allemaal
Waardering:
1.0 2.0
|
Wat een lef
Hotelgroup heeft mij een pakketje toegestuurd met aan het eind er op dat als ik het binnen tien dagen het pakketje terug stuur ik geen verplichting met hotelgroup had .Ik heb het direct na het even te hebben doorgelezen naar hun terug gestuurt. nog voordat de tien dagen voorbij waren was er de 153,95 euro al van mijn rekening afgeschreven .En dan komen jullie met een brief dat ik weer moet betalen ,nou dacht het niet .MKBusiness is per fax en tel niet te bereiken kan ik mij ook voorstellen met deze schurke streken . En bellen met hotelgroup is 80 cent per min en ze zeggen steeds u bent de volgende nog 15 sec en dat houden ze minuten lang vol
heb ik niet kunnen ontdekken
niet bereikbaar dom een brief schrijven bij waardering staat jammer genoeg niet de min kant bij zou wel moeten erg slecht
Waardering:
1.0 2.0
|
nee
schuld in de maandel in termijen 50 met euro acceptgiro meer wel in mei op 25,5,2012 bert koopstra
nee
nee
Waardering:
1.0 2.0
|
OPLICHTERS!!!
trap er niet in! deze oplichters werken samen met hotelgroup. Ze sturen je meerdere brieven en bellen je zelfs op. Maak geen geld naar ze over.
Waardering:
1.0 2.0
|
OPNAME BAND HOTEL GROUP
goeden dag ik vraag het u nog vriendelijk om mij de opname band van mijn naam jimmy bolte op te sturen naar mijn juiste adres zoals jullie mischien nog niet mochten weten heb ik zojuist contact opgezocht met mijn wijk agent en hem zojuist alles goed uitgelegd hoe jullie te werk gaan hoe slecht jullie de brieven wel niet maken ik heb duidelijk geen toestemming gegeven om een abonnoment te nemen of dergelijk iets te kopen waar ik niet om gevraagd heeft zojuist heb ik besproken met mijn voormalig wijk agent dat het beter is om aangifte te doen stuur maar een deurwaarde dan zeg ik de deurwaarde waar het op staat en dat hij geen ene rooie cent van mij krijgt ik heb al zojuist een aantal gegeven van jullie kunnen vinden jullie horen gauw van mij bedankt!
geen pluspunten
heel het bedrijf is een grote min punt
Waardering:
1.0 2.0
|
Onbetrouwbaar! Nooit zaken mee doen! OPLICHTERS!
Werken met hotel group samen , agressieve mensen , onbetrouwbaar bedrijf! Ze worden binnenkort wel aangepakt. let maar op. zeer slecht bedrijf & oplichters zijn het!
geen
alles wat hun doen..
Waardering:
1.0 2.0
|
Malafide onderneming
Werkt onder 1 hoedje met Hotelgroup paspoort. Malafide onderneming, zie klachten op google. Dit incassobureau moet zo snel mogelijk aangepakt worden door de toezichthouder!!!!!
Geen
Criminele organisatie
Waardering:
1.0 2.0
|
betalingsherinnering?
Ik zou hier maar mee ophouden en me tijd beter besteden dan waar jullie nu mee bezig zijn. Ik heb geen abonnement en wil dat ook graag zo houden dankje
Waardering:
1.0 2.0
|
zeer slechte incasso bureau
is zeer slecht in terugkoppeling ,moet steeds achteraan bellen ,zijn steeds mails zoek of bestanden ,zijn wel heel goed in het sturen van herringeren alsmede aanmaningen ook al zijn ze op hun manier de zaak aan het uitzoeken
geen, gewoon een heel slecht incasso bureau
slechte terugkoppeling mails of bestanden zijn steeds zoek op mail wordt niet gereageerd duur bel tarief 30 cent per minuut wil weinig voor de betrokkene doen ,je moet zelf alles maar uitzoeken weet niet of ze lid zijn van de nvi (zal wel niet ) maar anders ga ik een klacht indienen
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Bos Incasso(6.8/10.0)0.8km
Zwolle - Burgemeester Roelenweg 35
 
 
Aa Incasso & Creditmanagement(8.4/10.0)1km
Zwolle - Ravelstraat 24
 
 
Drieling & Schöler Credit Management Services(8.0/10.0)1km
Zwolle - Emmawijk 1
 
 
Te Biesebeek Incasso(8.4/10.0)1.5km
Zwolle - Dobbe 73
Te Biesebeek Incasso schiet u daadkrachtig te hulp. Professioneel, snel en zonder kosten zorgen wij dat uw debiteuren overgaan tot betaling. Snel over uw tegoeden beschikken, zonder extra kosten? Schakel Te Biesebeek Incasso vandaag nog in! www.tebiesebeekincasso.nl...meer...
Diensten: Incassodienst, Incassozaken, Invordering, ...
Specialisaties: Incasseren, Vorderingen, Wanbetalers, ...
 
 
Debiforce incassodiensten(5.6/10.0)1.6km
Zwolle - Willemsvaart 16 A
Debiforce rekend af met wanbetalers....meer...
Diensten: Het leggen van beslagen, Huurvorderingen, Incasso van contributieachterstanden, ...
Specialisaties: Business-to-business incasso, Vorderingen op particulieren
 
 
Debiservice International(8.0/10.0)1.6km
Zwolle - Hanzelaan 276
Diensten: Advies, Debiteurenbeheer, Facturen
Specialisaties: Bedrijfsleven, Bedrijven, Vorderingen
 
 

Plaatsen in de buurt

Dronten - Epe - Genemuiden - Ijsselmuiden - Kampen - Meppel - Nieuwleusen - Staphorst - Zuidwolde Dr - Zwartsluis
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau