Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

RBZ recherche

8.3 / 10.0
(1 stem)
Groenseykerstraat 21a
6161SC Geleen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0467112182
Website:
50.9698065.821497
1 4.1923076923077 3 8.3
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

RBZ recherche is een recherchebureau in het zuiden van Nederland. Zowel nationaal en internationaal zorgt RBZ voor een snelle en professionele uitvoering van uw opdrachten.
RBZ recherche werkt met de modernste recherche-technieken. De uitvoering hiervan gebeurt uitsluitend met gespecialiseerde en gediplomeerde rechercheurs. Ons recherchebureau is erkend door het Ministerie van Justitie te Den Haag onder vergunningnummer POB 1107. Tevens is RBZ recherche geregistreerd bij het college voor bescherming persoonsgegevens (CPB).

Wat wij doen
RBZ recherche verricht in principe alle mogelijke recherche onderzoeken, mits deze geen raakvlak hebben met georganiseerde criminaliteit en binnen de wetgeving vallen.
Met elk onderzoek wordt er rekening gehouden met de privacy gedragscode en wordt er gekeken of een onderzoek proportioneel is met zorg voor alle betrokkenen. RBZ recherche werkt uitsluitend met gediplomeerde particulier rechercheurs.

Kenmerken

Diensten:
Advies
Het geven van juridische adviezen
Het toezicht houden en doen van openbare verkopingen
Huurzaken
Kredietwaardigheid
Onderzoek
Ontruimingen
Pre-incasso
bedrijfsrecherche

Reviews

Plaats een review
|
alimentatieonderzoek
Om te bewijzen dat mijn vrouw samenwoont heb ik RBZ gevraagd om d.m.v. observatie te bewijzen dat mijn Ex-vrouw samenwoont, de rapportage heeft inmiddels ertoe geleid dat ik met mijn ex-vrouw een schikking heb getroffen en vanaf 1 januari 2019 geen alimentatie meer hoeft te betalen! dit betekent voor mij buiten het financiële belang ook rust omdat ik nu ook verder kan gaan met mijn eigen belangen zonder steeds rekening te moeten houden met mijn alimentatieverplichting.
Duidelijke prijsafspraak zonder discussie tijdens het onderzoek, fijne samenwerking, eerlijk. Ik kan dus iedereen aanraden RBZ in te schakelen voor een onderzoek.
Ik heb geen minpunten ervaart.
Waardering:
4.0 8.0
|
rob.walls@piekiec.eu
Om te bewijzen m.b.v. observatie en andere technieken dat mijn ex-vrouw samenwoont heb ik RBZ ingeschakeld. De waarnemingen van RBZ Recherche hebben plaatsgevonden gedurende langere periodes, gedurende willekeurig gekozen periodes en dagdelen. Het door RBZ gemaakte rapport met de getuigenverklaringen hebben ervoor gezorgd dat ik geen alimentatie meer hoef te betalen, dit betekende voor mij een besparing van 150ke. De samenwerking tussen RBZ was goed en de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan RBZ bij iedereen aanbevelen.
Waardering:
5.0 10.0
|
bedrijfsrecherche Limburg
Zeer tevreden over de diensten. Ik zal ze zeker aanbevelen. Tevens zijn de kosten acceptabel. Ze hebben voor ons zelfs 1 week gratis doorgewerkt. Bedankt, CEC clearing.
Niet duur, leuke samenwerking, goed resultaat.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Reclame Buro. Swanson(6.6/10.0)3.2km
Sittard - Venusstraat 2
 
 
Debined Incasso(5.4/10.0)4.4km
Sittard - Wilhelminastraat 25
 
 
IncassoCare(8.4/10.0)6.6km
Oirsbeek - Verlengde Lindelaan 22
Diensten: Debiteurenbeheer, Incassowerkzaamheden
Specialisaties: Dagvaarding, Incassobureau
 
 
Hepkema / Juridisch Advies en Incasso(6.0/10.0)7.3km
Nuth - Stationstraat 181
 
 
Schwereno(6.6/10.0)7.7km
Merkelbeek - Ramekamp 13
Wij zijn al  eninge jaren ervaren  bureau, wij incasseren grote en kleine bedragenzoals  contributie  , huur achterstanden , en bedrijven  achterstandeniedereen  kan zich melden bij  ons..voorkom  deurwaarder........meer...
Diensten: Debiteurenbeheer, Gerechtsdeurwaarders, Huurvorderingen, ...
Specialisaties: Vorderingen op particulieren
 
 

Plaatsen in de buurt

Brunssum - Echt - Heerlen - Maastricht - Merkelbeek - Nuth - Oirsbeek - Schinveld - Sittard - Valkenburg Lb
Incassobureau Gids maakt onderdeel uit van Xind Media | Contact | Privacy verklaring | FAQ | Aanmelden incassobureau